×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 3315

ponedjeljak, 24 Juli 2017 09:00

Saopštenje iz Auto-moto saveza Crne Gore

Autor

OVOG JUTRA SE NA PUTEVIMA U ZEMLJI SAOBRACA PO SUVIM KOLOVOZIMA I UZ DOBRU VIDLJIVOST. IAKO SU USLOVI ZA VOZNJU  POVOLJNI,  VOZACIMA SE SAVJETUJE DA VOZE OPREZNO I U SKLADU SA PRAVILIMA SAOBRACAJA.

ZBOG NAJAVLJENIH VISOKIH TEMPERATURA VAZDUHA VOZACIMA SE PREPORUCUJE DA IZBJEGAVAJU PUTOVANJE U NAJTOPLIJEM DIJELU DANA. 

FREKVENCIJA VOZILA JE UMJERENA DO POJACANA. 

NA PUTEVIMA NA KOJIMA SU RADOVI U TOKU IZMIJENJEN JE REZIM VOZNJE PA JE NEOPHODNA DODATNA PAZNJA.

OD 01.07.2017. GODINE DO 01.09.2017. GODINE ZABRANJUJE SE SAOBRACAJ TERETNIH MOTORNIH VOZILA CIJA NAJVECA DOZVOLJENA MASA PRELAZI 7,5 TONA NA SLJEDECIM DJELOVIMA MAGISTRALNIH PUTEVA

M-2 BIOCE-KOLASIN-MOJKOVAC,

NA MAGISTRALNOM PUTU M-2 DIONICA ROŽAJE-ŠPILJANI U TOKU JE SANACIJA KLIZISTA BESNIK I SANACIJA KOSINE NA LOKALITETU ZELENI ZBOG CEGA SE SAOBRACAJ OBAVLJA NAIZMJENICNO JEDNOM TRAKOM. U PROTEKLA 24 SATA NA PUTEVIMA U ZEMLJI DOGODILO SE 14 SAOBRACAJNIH  NEZGODA U KOJIMA SU 4 OSOBE  ZADOBILE TEZE, A 5 OSOBA JE ZADOBILO LAKE POVREDE.

INFORMATIVNI CENTAR ZAJEDNO SA SLUZBOM POMOCI NA PUTU NA USLUZI JE GRADJANIMA NEPREKIDNO 24 SATA. INFORMACIJE SE MOGU DOBITI PUTEM TELEFONA 19807, 020 234 999 I 063 239 987. 

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!