×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 3315

U Tržnom centru ETC u Rožajama do 28. jula akcijske cijene široke ponude prehrambenih proizvoda, voća i povrća, voćnih i gaziranih sokova, kućne hemije i baštanskog mobilijara.

Preduzeću DOO ''Timber king'' potrebno 15 radnika za rad na pilani.

U rožajskom tržnom centru “Elkos” (ETC) popust na kasi od 5% na proizvodima od tekstila važiće od danas, 30. juna, do 02. jula tekuće godine.

Bajramske aktuelnosti u rožajskom ETC-u, sniženja koja važe od 20. 06. do 27. 06. 2017. godine.

U okviru emisije „Dnevne aktuelnosti“ predstavljamo vam novootvoreni butik ,,Ira“. Butik se nalazi u ulici Maršala Tita bb u Rožajama. Razgovarali smo sa vlasnicom tog butika, gospođom Almom Šaćirović Nurković.

DOO „TEHNO-STIL“ u Rožajama je zastupnik marke „Gorenje“ a ujedno i njen ovlašćeni servis.

Moderan i kvalitetan namještaj uklopiće se u sve zahtjeve projektanata i dizajnera, a jedan takav namještaj je „Premium Namos“ – Rožaje.

U današnjim dnevnim aktuelnostima govorimo o firmi „Erdan Komerc“ u Rožajama, koja se bavi trgovinom građevinskog materijala na veliko i malo.

Ramazanska akcija u ETC-u: Tamo gdje osmjeh prati kupovinu

Akcija u ELKOS-u važi od 26.05. i trajaće do 11.06.2017. godine

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!