RTR

RTR

ponedjeljak, 05 Februar 2018 17:52

Mustafić na Molitvenom doručku u Vašingtonu

Direktor Zavoda za zapošljavanje Suljo Mustafić, na poziv članova Kongresa Sjedinjenih Američkih Država, prisustvovaće 66. Nacionalnom molitvenom doručku u Vašingtonu 6. 7. i 8.februara, čiji je domaćin američki predsjednik.

Marrëveshja e re për detin me Greqinë do të jetë për Shqipërinë shumë më e mirë se ajo antikushtetuese e vitit 2009 dhe do të jetë e bazuar katërcipërisht në kornizën e përcaktuar nga Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë”.

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka thënë se pret që brenda këtij viti do të arrihet marrëveshja përfundimtare me Serbinë, meqë sipas tij humbja e këtij momentumi do të thoshte edhe shumë vjet mbetje peng e njëri-tjetrit në kontekst të të ardhmes europiane.

Heshtja zgjedhore, në prag të zgjedhjeve lokale në Ulqin dhe Beranë, të cilat do të mbahen të dielen më 4 shkurt, fillon sonte në mesnat dhe në këtë  zgjedhje  drejt vote do të kanë  rreth 43 mije e 550 votues.

Broj studenata iz Crne Gore  u Turskoj, zaključno sa 2017. godinom bilo je 250, a shodno interesovanju koje vlada za sticanje visokog obrazovanja u toj zemlji, taj broj će se zasigurno ubrzo povećati.

Në rrugën e fshatit të Ballotiqit u vënë një gardh mbrojtës në gjatësi prej 200 metra.

petak, 02 Februar 2018 07:08

I danas višečasovna isključenja struje

Zbog radova na mreži  u terminu od  devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće Đuranovića luke i dalekovod Kalače, saopštavaju iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

četvrtak, 01 Februar 2018 07:35

Gusnice nekoliko časova bez struje

Zbog radova na mreži  u terminu od  devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće Gusnice, saopštavaju iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

srijeda, 31 Januar 2018 07:03

I danas isključenja struje

Zbog radova na mreži  u terminu od  devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostaće Fejzići i Kujevići, saopštavaju iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

utorak, 30 Januar 2018 07:16

I danas višesatna isključenja struje

Zbog radova na mreži  u terminu od devet  do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti Grahovo i Seošnica, a od 11 do 13 sati Skarepača i kratko dalekovod Kalače saopštavaju iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!