RTR 2

RTR 2

Java e fundit e marsit si gjithmonë sjell edhe ndryshimin e orës Në natën mes të shtunës dhe të dielës (24-25 mars) fillon llogaritja verore e kohës, ora do të shkojë 60 minuta përpara.

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” shënoi të mërkurën, më 21 mars, Ditën Botërore të Poezisë me një aktivitet të titulluar “Poezi dhe etnografi”, të organizuar në Muzeun Etnografik - Draginë.

četvrtak, 22 Mart 2018 10:30

Promovohet “Albumi i dëbuarvë“.

Në galerin “Magaza“ të Qendrës së kulturës së Rozhajës, të mërkuren mbrëma u promovua përmbledhja poetike “Albumi i dëbuarve“, autores Rebeka Çilloviq.

četvrtak, 22 Mart 2018 10:21

Dita Botërore e Ujit

Më 22 mars shënohet Dita Botërore e Ujit, e cila ditë është përcaktuar me rezolutën e OKB-së në dhejtor të vitin 1992.

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” ka botuar këto ditë librin “Deputetët shqiptarë në Malin e Zi në periudhën e komunizmit 1946-1990” me autor gazetarin dhe publicistin Gjekë Gjonaj.

Kuvendi i Kosovës ka arritur të ratifikojë marrëveshjen e demarkacionit me Malin e Zi.

Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara shpalli datën 21 mars si Ditën Ndërkombëtare të pyjeve, në vitin 2012.

Ministri shqiptar i Drejtësisë në qeverin maqeonase, Bilen Salijaj ka dhënë dorëheqjen dhe vendimin e ka argumentuar për shkaqe morale.

srijeda, 21 Mart 2018 11:34

GAZ LOTSJELLËS NË KUVENDIN E KOSOVËS

Është hedhur gazëlotësjellës në Kuvendin e Kosovës.

Në vazhdimin e fushatës informuese IPARD në thirrjen publike prodhuesit bujqesor në rajonin e komunës së Rozhajës sot kanë pasur mundesin të njihen me kushtet dhe kriteret për mbështetjen e investimeve në sektorin e prodhimit bujqesor.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!