Novi predsjednik Upravnog odbora Unije lokalnih javnih emitera Crne Gore (ULES CG) je Dragan Popadić, direktor Radio Tivta, dok je potpredsjednik Milo Džaković, glavni i odgovorni urednik Radio televizije Pljevlja.

Živimo u vremenu kada je povezivanje glavna tema svih učesnika koji posvećeno rade na zadacima uspostavljanim u okviru Berlinskog procesa, ali povezujemo se uz pomoć uređaja koji nam omogućavaju da, uprkos svim nedaćama, komuniciramo, kazao je ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković na online Ministarskom savjetu Transportske zajednice, kojem su prisustvovali komesari za saobraćaj i proširenje, Adina Valean i Oliver Varhelji, ministri saobraćaja zemalja Zapadnog Balkana, direktor Stalnog sekretarijata Transportne zajednice, Matej Zakonjšek kao i predstavnici Regionalnog Upravnog odbora Transportne zajednice i predstavnici Direktorata za mobilnost Evropske komisije.

Predsjednik Opštine Rahman Husović primio je u svom kabinetu direktora Vladine uprave za dijasporu, srodne narode i strane studente Republike Turske Abdullaha Erena, ambasadorku Republike Turske nj.e. Songül Ozan i koordinatora TIKA-e za Crnu Goru Abdurrahmana Topraka. Sastanku su prisustvovali i predsjednik Skupštine opštine Rožaje Almir Avdić, reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat ef. Fejzić, predsjednica Žirija da dodjelu nagrade “30.septembar” za 2020. godinu Mubera Fetahović i šef Kabineta predsjednika Emir Kuč.

Predsjednik Bošnjačke stranke Rafet Husović i politički direktor Suljo Mustafić sastali su se danas u Podgorici sa direktorom Konrad Adenauer Fondacije za Crnu Goru i Srbiju, Norbertom Beckmann-Dierkes.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović predsjedavao je šestom sjednicom trećeg saziva Senata Prijestonice Cetinje, na kojoj je usvojen Program razvoja Prijestonice za 2021. godinu.

Povodom najavljene nove sistematizacije radnih mjesta u Nacionalnom javnom emiteru RTCG, SMCG dalje sljedeće:

Četvrtak, 22 Oktobar 2020 07:16

I sutra isključenja struje...

Autor

Zbog planiranih radova na mreži,  u petak 23. oktobra, bez napajanja električnom energijom će ostati:

Srijeda, 21 Oktobar 2020 10:19

Od NATO-a dobijamo desetine respiratora

Autor

NATO savez će tokom oktobra i novembra podijeliti Crnoj Gori, Albaniji i Sjevernoj Makedoniji više desetina respiratora, saopšteno je iz Alijanse. Takođe, tri zemlje će dobiti i medicinsku opremu vrijednu milion i po eura.

Predsjednik Skupštine opštine Rožaje Almir Avdić i sekretar Amer Dacić boravili su u zvaničnoj posjeti Opštini Tutin gdje su se susreli sa novoizabranim predsjednikom Salihom Hotom.

 Žene koje su diskriminisane na radu moraju javno da govore o tom problemu. Ćutanje znači saglasnost s nepravdom i ne može išta promijeniti, poručuje Andrijana Luburić sa Cetinja. 
X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!