Novinar i publicita Mirsad Rastoder, dobio je nagradu za životno djelo TVCG.

Predsjednik OO Bošnjačke stranke Husein Kurtagić, uputio je albanskom narodu u Crnoj Gori čestitku povodom 28. novembra, Dana albanske zastave.

Predsjednik Skupštine opštine Rožaje, Almir Avdić čestitao je Dan albanske zastave.

Povodom 28. novembra, Dana albanske zastave, Bošnjačka stranka uputila je  čestitke svim Albancima u Crnoj Gori i regionu, koji proslavljaju ovaj praznik.

Obrazovni sistem biće bogatiji za 30 novih školskih autobusa, odnosno kombi-vozila, za čiju nabavku je danas u prostorijama Ministarstva prosvjete potpisan Ugovor između Uprave za imovinu, koja je nadležna za sporvođenje postupka nabavke vozila i Konzorcijuma S leasing, Efel Motors doo, Ben-Kov doo i Osmanagić CO doo. Ugovor je vrijedan oko 1.700.000 eura, a vozila će biti isporučena najkasnije za 110 dana od dana potpisivanja Ugovora.

Odlučno prijavljivanje i efikasno procesuiranje ključni su koraci za uspješan odgovor društva prema nasilju u porodici i nad ženama, koji su prema svim pokazateljima i dalje zabrinjavajuće prisutni u Crnoj Gori, poručila je Amela Kovačević Kalender, članica IO Bošnjačke stranke Rožaje.

Četvrtak, 26 Novembar 2020 18:44

Preminulo još 10 osoba, 508 novih slučajeva

Laboratorije Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su od poslednjeg presjeka završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 1627 uzoraka na novi koronavirus među kojima je ukupno registrovano 508 novopozitivnihslučajeva infekcije sa SARS-CoV-2.

Predsjednik Husović se obratio građanima povodom aktuelne epidemiološke situacije
 "Zdravlje i život nemaju cijenu, molim vas da poštujete mjere zaštite od korona virusa".
Laboratorije Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su od poslednjeg presjeka završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 1953 uzoraka na novi koronavirus među kojima je ukupno registrovano 570 novopozitivnih  slučajeva infekcije sa SARS-CoV-2.

Sindikat medija Crne Gore zatrazio je da se medijskim radnicima koji su bili i još uvjek su, mnogo više radno angažovani za vrijeme korona krize isplati pristojna nadoknada za dodatni rad. Iako podaci govore da se na račune medija slilo više od 600.000 eura, iz ove sindikalne organizacije ipak smatraju da je ljudima zbog novonastale situacije bio povecan obim posla, te da ovakvu nepravdu treba ispraviti.

Utorak, 24 Novembar 2020 07:28

"Situacija ozbiljna, svi smo ranjivi"

Epidemiološka situacija u Crnoj Gori je jako ozbiljna, mjere i dalje treba da se poštuju kako se ne bi ugrozio sistem, saopštio je direktor Instituta za javno zdravlje (IJZ) Boban Mugoša. On je na konferenciji za medije poručio da je transmisija u našoj državi visoka i da može "naći" svakog ko je osjetljiv, te da je zato neophodno da svi shvatimo da predložene mjere treba poštovati.

Ponedjeljak, 23 Novembar 2020 16:08

COVID19: Pet smrtnih ishoda, 556 novopozitivnih

Laboratorije Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su od poslednjeg presjeka završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 1593 uzoraka na novi koronavirus među kojima je ukupno registrovano 556 novopozitivnih  slučajeva infekcije sa SARS-CoV-2.
X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!