RADIO ROŽAJE LIVE!

 

 

Za potrebe džemata Seošnica, Medžlis Islamske zajednice Rožaje organizovao je izgradnju višenamjenskog vjerskog objekta.

Humanitarna organizacija Rožaje priredila je iftar za djecu sa smetnjama u razvoju - korisnike usluga NVO „Olakšajmo žvot djeci sa posebnim potrebama“.

U Skoplju je nedavno održana Peta međunarodna konferencija u organizaciji Prijatelja obrazovanja iz Makedonije na temu Prosocialno ponašanje u okviru projekta Erasmus +.

Apotekarska ustanova "Montefarm" ponovo je obustavila tender za vakcine i serume u vrijednosti od 574.191 eura.

Vlada je na jučerašnjoj sjednici utvrdila Predlog zakona o slobodi vjeroispovijesti ili uvjerenja i pravnom položaju vjerskih zajednica. Riječ je o veoma značajnom pravnom aktu, kojim se utvrđuju važna pitanja kulturnog identiteta građanske Crne Gore.

Investitori iz Turske su od 2007. do kraja prošle godine u Crnu Goru ukupno uložili 165,3 miliona eura, saopšteno je Dnevnim novinama iz Agencije za promociju stranih investicija.

Povodom "450 godina Husein-pašine džamije" Pošta Crne Gore danas je publikovala poštansku marku.

Međunarodni dan muzeja, 18. maj, obilježava se od 1977. godine na preporuku ICOM-a.

Javna predškolska ustanova ‘’Boško Buha’’ Rožaje vrši upis djece za narednu školsku godinu.

Novoimenovana stalna predstavnica UNDP-a Daniela Gašparikova boravila je danas 15. maja 2019. godine u posjeti Ministarstvu rada i socijalnog staranja, tokom koje se sastala sa ministrom rada i socijalnog staranja Kemalom Purišićem. 
Ministar Purišić je poželio uspješno obavljanje misije Gašparikovoj, dodajući da je uvjeren da će dobra saradnja biti nastavljena, posebno na planu pružanja usluga socijalne zaštite u Crnoj Gori.
srijeda, 15 Maj 2019 13:37

Sutra isplata materijalnih davanja

- Isplata materijalnih davanja iz socijalne i dječje zaštite za april počeće sutra.

Deveti maj, od ove godine obilježavaće se kao Dan Srednje stručne škole u Rožajama. Odluku je donio Školski odbor 28. oktobra 2018. godine, a Nastavničko vijeće je, odluku, jednoglasno potvrdilo.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!