RADIO ROŽAJE LIVE!

 

Rožajska pčelarska udruženja: Medljika, Hajla i Ibar, organizuju predavanje na temu, ''Proljećni razvoj pčelinjih zajednica''.

Pasoš Crne Gore rangiran je na 45. mjestu od ukupno 104 mjesta po broju zemalja u koje njeni građani mogu putovati bez viza, pokazalo je istraživanje kompanije Henli and partners (Henley & Partners).

utorak, 15 Januar 2019 16:17

Lovci hrane divljač

Lovačko udruženje ''Hajla'' kao lokalna organizacija lovaca u svojoj bogatoj i dugoj tradiciji uvijek je poklanjala pažnju zaštiti i očuvanju fonda lovne divljači u rožajskom lovištu.

Ukupno 3.298 svršenih visokoškolaca počelo je 15. januara 2019. godine, sa stručnim osposobljavanjem kod poslodavaca u okviru sedmog ciklusa Programa stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem.

utorak, 15 Januar 2019 08:15

Proglašeni najbolji u učenju Kur'ana

Juče je u prostorijama Medrese “Mehmed Fatih” u Podgorici održano Prvo takmičenje u hifzi i tilavetu Kur'ana Časnog u Crnoj Gori.

Savjet za građansku kontrolu rada policije preporučio je Upravi policije da se kod lokalnih samouprava založi za postavljanje odgovarajućeg obavještenja na izlazu sa parkirališta o obavezi upotrebe sigurnosnog pojasa u vozilu.

Već od 8. januaraljubitelji zimskih sportova i snijega uživaju na rožajskoj stazi „Turjak II“.

Nakon pažljivo odrađenih priprema koje su podrazumijevale tabanje staze i obezbjeđivanje atraktivnih sadržaja koji su neodvojivi dio svake uspješne sezone, Ski centar Hajla, u saradnji sa relevantnim organizacijama,nastavlja da upotpunjuje ponudu u skladu sa afinitetima gostiju.

Organizacioni odbor, Memorijalnog uspona ''Safet Mavrić Ćako'', na sjednici održanoj 9. januara 2019. godine, donio je odluku da se, ovo tradicionano okupljanje planinara, koje je bilo planirano da se održi 11, 12 i 13. januara, iz bezbjednosnih razloga odloži.

četvrtak, 10 Januar 2019 19:29

Čišćenje snijega ispred lokala obaveza

Opštinski komunalni inspektor, Esad Murić, apelovao je na pravna i fizička lica,

četvrtak, 10 Januar 2019 17:59

Uspon na Hajlu kad prođe nevrijeme

Tradicionalni Memorijalni uspon na Hajlu ''Safet Mavrić Ćako'' koji je bio planiran za 11. januar 2019. godine, zbog vremenskih neprilika je odložen, do stabilizacije vremena.

U rožajskom Domu zdravlja pored primarne zdravstvene zaštite postoji i sekundarni nivo koji se sastoji od tri odeljenja, to su interno, dječije i ginekološko akušersko odeljenje. Pored toga zastupljena je i dijaliza.

utorak, 08 Januar 2019 16:58

Ažurni u dostavi vode

Zimsko i veoma hladno vrijeme koje je zahvatilo Rožajsku opštinu u prvoj januarskoj dekadi 2019. god., pored ostalih, problema prouzrokovalo je i nestašicu vode na pojedinim područjima ne samo u ruralnom dijelu već i u prigradskim naseljima.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!