petak, 22 Novembar 2019 08:05

Radnici RTR štrajkovali

Sindikalna organizacija Radio Rožaje, koja djeluje u okviru Sindikata medija Crne Gore organizovala je juče jednočasovni štrajk upozorenja u periodu od 10 do 11 časova. Tokom štrajka rad je bio u potpunosti obustavljem. Zaposleni u RTR-u, predočili su Savjetu i Opštini svoje zahtjeve: (audio snimak).

četvrtak, 21 Novembar 2019 08:17

U Rožajama počela sa radom “slana soba”

U Rožajama, u okviru ordinacije ''Dr. Bralić'' počela je sa radom ''slana soba'', a tretman u njoj djeluje antistresno, povećava kapacitet pluća, djeluje antiseptički na cijeli organizam, opušta i smiruje.

srijeda, 20 Novembar 2019 14:25

Dan djeteta

U svijetu se 20. novembar obilježava kao Međunarodni dan djeteta, čiji je cilj da podsjeti i senzibiliše javno mnjenje i ustanove na potrebu zaštite maloljetnika od zloupotrebe, nasilja i raznih oblika diskriminacije.

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je djeci praznik – Međunarodni dan djeteta.

ponedjeljak, 18 Novembar 2019 13:18

Pod dejstvom alkohola vozilo čak 11.809 vozača

Saobraćajna policija u prvih deset mjeseci na alkohol je testirala 88,2 hiljada vozača, a njih čak 11.809 upravljalo je vozilom "pod gasom".

ponedjeljak, 18 Novembar 2019 08:07

U Crnoj Gori razvede se svaki četvrti brak

Iz godine u godinu, u Crnoj Gori je sve manje sklopljenih brakova, dok broj razvoda raste. Statistike pokazuju daje u 2018. godini na svaka četiri sklopljena braka-jedan razveden.

subota, 16 Novembar 2019 09:39

Danas počinje isplata materijalnih davanja

Isplata materijalnih davanja iz socijalne i dječje zaštite za oktobar počeće u subotu 16. novembra, najavljeno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja koje je za ove svrhe obezbijedilo oko 6,9 miliona eura.

petak, 15 Novembar 2019 12:51

Sutra isplata materijalnih davanja

Isplata materijalnih davanja iz socijalne i dječje zaštite za oktobar počeće sutra, najavljeno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja koje je za ove svrhe obezbijedilo oko 6,9 miliona eura.

Uprava policije i Nacionalni biro osiguravača Crne Gore od sjutra do 30. novembra zajedno će sprovoditi kampanju “Stop za neregistrovana vozila”.

Počela je je vakcinacija protiv sezonskog gripa. U rožajskog Domu zdravlja obezbijeđene su dovoljne količine vakcina.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv dijabetesa, juče je na gradskom trgu u Rožajama sprovedena aktivnost u cilju podizanja stepena svijesti građana o važnosti prevencije i pravilnog liječenja ove bolesti.

U Gimnaziji 30. Septembar obilježen je Svejtski dan prirodnih nauka-fizike, biologije i hemije.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!