Obavještenje za održavanje Akademije povodom obilježavanja praznika Svetog Save.

Povodom obilježavanja 8 godina preduzetništva na UDG-u, Univerzitet Donja Gorica nekoliko godina unazad organizuje niz projekata medju kojima je i “Montenegro Business Challenge”. Projekat se organizuje u saradnji sa organizacijom “Dostignuća mladih” Srbije.

ponedjeljak, 22 Januar 2018 13:02

Počeo rad na pozorišnoj predstavi

Dramski studio Centra za kulturu Rožaje ovih dana počinje sa intenzivnim radom.

Tužilaštvo nema interes da se obnovi sudski postupak u slučaju željezničke nesreće na Bioču, a država bježi od brige za preživjele putnike i porodice stradalih, ocijenili su predstavnici nevladine organizacije (NVO) Voz neprebola.

petak, 19 Januar 2018 15:10

Pet predloga za novo ime Makedonije

Pet predloga za novo ime Makedonije ostaje u opticaju i nakon posljednjeg sastanka u Njujorku predstavnika Skoplja i Atine, uz posredovanje predstavnika UN Metjua Nimeca, prenio je portal Tema na albanskom jeziku.

Ljekarska komora Crne Gore preuzeće izdavanje licenci za rad doktorima medicine kada se za to stvore zakonski uslovi, saopštio je predsjednik tog tijela, Aleksandar Mugoša.

41.000 penzionera prima penziju ispod minimalne zarade od 193 eura, što je skoro donja granica siromaštva.

U organizaciji Saveza izviđača Crne Gore sa podrškom Svjetske asocijacije žena vodiča i žena izviđača (World Association of Girl Guides and Girl Scouts – WAGGGS), u toku je trening za trideset predstavnika/ca izviđačkih odreda iz naše zemlje.

četvrtak, 18 Januar 2018 12:06

Oglas za prijem radnika na obuku i edukaciju

Društvo sa ograničenom odgovornošću Lokalni javni emiter “RADIO TELEVIZIJA ROŽAJE”,  raspisuje oglas za prijem radnika na obuku i edukaciju.

Agencija za elektronske medije ukazala je na činjenicu da elektronski mediji i portali prilikom izvještavanja o nesrećama ili porodičnim tragedijama, moraju poštovati pravo na privatnost porodice žrtava i drugih osoba koje su pogođene tim događajima.

srijeda, 17 Januar 2018 15:42

"Oktoih" vječiti podstrek prosvjetarima

Državne nagrade "Oktoih", koje se dodjeljuju za izuzetne rezultate u oblasti vaspitanja i obrazovanja, kao i učeničkog i studentskog standarda u Crnoj Gori, svečano su uručene danas laureatima u Podgorici.

Investicioni razvojni fond Crne Gore (IRF CG) osnovan je krajem 2009. godine.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!