Petak, 15 Januar 2021 08:13

Krivokapić sa Đukanovićem, Bečićem i Abazovićem Istaknuto

Autor 
ocijeni
(0 glasova)

Premijer Zdravko Krivokapić sastaće se sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, predsjednikom Skupštine Aleksom Bečićem i potpredsjednikom Vlade Dritanom Abazovićem, sa kojima će, između ostalog, razgovarati o kohabitaciji i funkcionisanju Savjeta za odbranu i bezbjednost.

Sastanak će biti održan u zgradi Vlade, sa početkom u 14 sati, i biće zatvoren za medije.

Osim predsjedniku države Milu Đukanoviću, Krivokapić je uputio poziv i predsjedniku Skupštine Aleksi Bečiću i potpredsjedniku Vlade Dritanu Abazoviću. Đukanović, Bečić i Abazović prihvatili su poziv za sastanak koji im je Krivokapić uputio u srijedu.

(Foto arhiva: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore)

Tema sastanka je funkcionisanje institucija u uslovima kohabitacije i funkcionisanje Savjeta za odbranu i bezbjednost.

Zakazivanje sjednice uslijedilo je nakon što je predsjednik odbio potpisati Predloge odluka za razrješenje načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore general-majora Dragutina Dakića i general-majora Rajka Pešića.

Đukanović je, kako je najavljeno iz njegovog Kabineta, rekao da će sazvati sjednicu Savjeta za odbranu i bezbjednost, jer je, kako se navodi, praksa da o takve odluke donose svi članovi tog tijela.

Đukanović je odbio da potpiše više zakona usvojenih na sjednici Skupštine održanoj 29. decembra prošle godine, kao i neke od odluka nove Vlade.

Sastanak će biti održan u zgradi Vlade, sa početkom u 14 sati, i biće zatvoren za medije.

RTCG

pogledano 705 puta Zadnji put promjenjen Petak, 15 Januar 2021 09:24

Dodaj komentar

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "RadioRozaje" se ne mogu smatrati odgovornim za napisano.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama. Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite Administratoru.


Sigurnosni kod Refreširaj
X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!