Vijesti

Vijesti (205)

Laboratorije Instituta za javno zdravlje Crne Gore, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su tokom jučerašnjeg dana (četvrtak, 25. februar 2021. godine) završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 2281 uzorak na novi koronavirus.

Predsjednik Vlade CG prof. dr Zdravko Krivokapić primio je u posjetu novoimenovanog ambasadora Francuske Republike u Crnoj Gori,  Nj.E. Kristijana Timonijea.

Jučerašnji nastup gospodina Đeljošaja je bio pretjeran, tim prije što je prošle godine, u istoj
situaciji ali prema prethodnoj vlasti, njegov stav o ovom pitanju bio sasvim različit. Iz tog i drugih razloga, ocjena ove situacije i stav koji je zauzeo predsjednik Vlade su opravdani.

Vlada Crne Gore je na juče održanoj sjednici, 25.02.2021. godine usvojila zapisnike o odlukama donijetim, na osnovu člana 10 Uredbe o Vladi Crne Gore, bez održavanja sjednice 19. i 22. februara 2021. godine.
Petak, 26 Februar 2021 07:45

Temeljno ispitati napade na manjine u CG

Autor

Evropska komisija (EK) svjesna je incidenata usmjerenih prema manjinskim nacionalnim zajednicama uoči i nakon parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 30. avgusta 2020. godine, saopštio je evropski komesar za pregovore o pridruživanju EU Oliver Verhelji.

Četvrtak, 25 Februar 2021 10:55

Puna podrška Bošnjačke stranke opštini Tuzi

Autor
Bošnjačka stranka iskazuje punu podršku lokalnoj samoupravi i građanima opštine Tuzi, u odbrani elementarnih ljudskih prava.

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Mevludin Nuhodžić izabran je danas za zamjenika predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu. Nuhodžić je na sjednici Odbora izabran jednoglasno.

Potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović danas se sastao sa predstavnicima Američke privredne komore u Crnoj Gori (AmCham Montenegro), predsjednikom Nikolom Tripkovićem, izvršnim direktorom dr Markom Miročevićem i menadžerkom za politike Ana-Marijom Kaluđerović.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku novoizabranom srpskom patrijarhu Porfiriju.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je predsjednicu Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu Fetiju Kalač sa kojom je razgovarao o projektima sa ciljem boljeg povezivanja naše iseljeničke zajednice sa Crnom Gorom.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!