U osnovnoj školi Miroslav Đurovic u Bašči obilježen je Međunarodni dan ljudskih prava.

utorak, 10 Decembar 2019 12:14

Novi pristup saobraćaju u Rožajama

Kako do novog pristupa planiranju saobraćaja tema je projekta ''Održiva mobilnost u Rožajama'' koju Zajednica opština Crne Gore sprovodi od aprila mjeseca u okviru većeg projekta koji nosi naziv ''Energetska efikasnost u zemljama Jugoistočne Evrope u saradnji sa GIZ-om otvorenim regionalnim fondom za jugoistočnu Evropu.

U organizaciji Ordinacije Bralić u kongresnoj sali rizorta "Jela", 8. decembra 2019. godine, održano je predavanje na temu „Rak grlića materice“.

Ako trpimo konstantan pritisak zbog obaveza, kratkih rokova, prekomjernog ostajanja na poslu, loše komunikacije sa nadređenima, visokih targeta ili smo jednostavno previše revnosni prema obavljanju zadataka, neizostavno ćemo se u nekom trenutku suočiti sa osjećajem "sagorijevanja na poslu" ili popularno rečeno doživjeti "brnaut".

U organizaciji Foruma mladih Bošnjačke stranke, prethodne nedjelje sprovedena je akcija dobrovoljnog davanja krvi za povrijeđene u zemljotresu u Albaniji. Veliki broj aktivista, članova i omladinaca BS podržao je ovu dobrovoljnu akciju, tokom koje je prikupljeno 90 jedinica krvi.

Ministar unutrašnjih poslova (MUP) Mevludin Nuhodžić pozvao je i ohrabrio građane da prijave svaki oblik korupcije.

Vlada Crne Gore je na današnjoj sjednici utvrdila inovirani tekst Predloga zakona o slobodi vjeroispovijesti ili uvjerenja i pravnom položaju vjerskih zajednica, u kojem su u cjelosti prihvaćene i integrisane sve preporuke Venecijanske komisije.

četvrtak, 05 Decembar 2019 12:54

Gimnazijalci obilježili Dan volontera

Volonterizam i volonterski rad predstavljaju jedan od najefikasnijih oblika participacije građana kroz aktivnosti i razvoj zajednice.

četvrtak, 05 Decembar 2019 08:50

Zekat fondacija u Albaniji

Ekipa ZEKAT fondacije proteklih dana je sa svojim parterima iz inostranstva, posjetila zemljotresom pogodjena područja u Albaniji.

U nedjelju, 8. decembra, u kongresnoj sali restorana "Jela", sa početkom u 11 h, odrzaće se predavanje na temu “Prevencija raka grlica materice”.

Povodom napada na novinara lista “Dan” Vladimira Otaševića, saopštenjem za javnost oglasio se Sindikat medija Crne Gore.

Forum mladih Bošnjačke stranke Opštinskog odbora u Rožajama pokreće akciju dobrovoljnog davanja krvi za žrtve zemljotresa u Albaniji.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!