RADIO ROŽAJE LIVE!

 

 

ponedjeljak, 22 Juli 2019 12:34

Benzin skuplji od ponoći

U Crnoj Gori će se od sjutra prodavati benzin po većoj cijeni. Litar eurosupera BMB 98 biće skuplji tri centa i koštaće 1,39 eura, dok će litar BMB 95 poskupiti četiri centa i njegova cijena biće 1,36 eura, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Ministarstvo prosvjete raspisalo je naknadni konkurs za upis učenika u prvi razred srednjih škola za školsku 2019/2020. godinu.

Izvidjački odred Ibar iz Rožaja i Direktorat za vanredne situacije Crne Gore, organizovali su akciju čišćenja i uređena prostora pod sloganom ''Smanjenje rizika od pozara''.

Forum mladih Bošnjačke stranke organizuje Informativnu radionicu o Evropskoj narodnoj stranci-EPP.

U organizaciji Medžlisa Islamske zajednice Rožaje, Opštine Rožaje i Grada Burse, upriličen je kolektivni sunet za 120 dječaka iz Rožaja.

Prve informativne sesije na kojoj će preduzetnici, mikro i malih preduzeća moći da saznaju kako mogu da konkurišu za bespovratna sredstva Kraljevine Norveške kroz projekat „Norveška za vas – Crna Gora“ biće održane u 12 opština uključenih u projekat.

Za Dan državnosti neradni dani subota, nedjelja i ponedjeljak

Centar za građansko obrazovanje (CGO),u petak 12. jula 2019. godine, u Centru za kulturu Rožaje,u 12h, organizujetribinu pod nazivom Dijalog u zajednici – prevencija radikalizacije i nasilnog ekstremizma.

Opštinski odbor i Forum mladih Bošnjačke stranke Rožaje otputovali su u Srebrenicu da odaju počast nevinim žrtvama stradalim u genocidu koji je izvršen nad Muslimanima / Bošnjacima 1995. godine.

U centru za kulturu u Rožajama 10. jula promovisan je roman Mehmeda Pargana “Grad u cvatu magnolije”.

Jul mjesec 1995. godine je krvavom tintom upisan u svjetsku historiju, to je mjesec kada se dogodio genocid nad Bošnjacima u Srebrenici, mjesec kada su ubijene 8372 osobe.

Papa Franjo i predsjednik SR Njemačke Štajnmajer čestitali 13. jul - Dan državnosti Crne Gore

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!