RTR 2

RTR 2

Školska biblioteka u osnovnoj školi u Dacićima od danas je bogatija za 120 naslova. Ovu vrijednu donaciju škola je dobila od Albanološkog instituta iz Prištine.

ponedjeljak, 23 Oktobar 2017 11:52

Ibar kunder ekipit Rillski

Në xhiron e tretë të ligës Ballkanike ekipi i basketbolit Ibar nga Rozahaja do të luan ndeshjen kunder ekipit Rillski nga Bullgaria.

ponedjeljak, 23 Oktobar 2017 11:41

Edi Rama: Besoj në pafajësinë e Sajmir Tahirit

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama në Komunikimin e Javës para Grupit Parlamentar për qëndrimin e Partisë Socialiste ndaj kërkesës së Prokurorisë së

Këshilli i Muslimanëve në Mal të Zi më 22 tetor në galerin Magaza në Rozhajë ka organizuar ekspoziten kolektive nën emrin ”SIL-SIBIL-dženetska pica”.

Në shkollen fillore “Dacaj“ në Dacaj të Rozhajës Instituti Albanologjik i Prishtinës dhuroi 130 libra shkencor dhe shkollorë, me rastin e 72-vjetorit të themelimit dhe të 50-vjetorit të punës së pandërprerë të mësimit në gjuhën shqipe.

Sinoć je u rožajskoj galeriji ''Magaza'' organizovana kolektivna izložba slika pod naslovom SIL-SIBIL - Dženetska priča.

U okviru 3. kola Balkanske lige u košarci, sutra se sastaju domaći Ibar sa ekipom Rilski iz Bugarske.

Ekipa Ibra je u 4. kolu juniorske lige, juče u Rožajama izgubila od košarkaša Budućnosti Volija rezultatom 58:70.

Zbog radova na mreži od devet do 14 sati i 30 minuta  bez struje će biti  Kalače (Gusnice),od 12 do14 sati Halilovići, saopštavaju iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është duke procesuar numërimin e fundit për zgjedhjet për kryetarë komunash.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!