utorak, 20 Septembar 2016 13:14

Ekipi Ibar u mposht nga ekipi Kom nga Podgorica

Autor

Në raundin e shtatë të ligës e dyt të futbollit të Malit të Zi,

Zgjedhjet e mëparshme në Parlamentin e Malit të Zi u mbajtën më 14 tetor 2012 dhe në to më të madhe të vendeve (39) fituan nga koalicioni "Mali i Zi Europian" (PDS, PL,SDP), e cila është në aleancë paszgjedhore me partitë e popujve TË pakicavë ofrojnë shumicën për të formuar Qeverinë.

Për te monitoruar zbatimin e programeve të trajnimit profesional të personave më arsim të larte e cila është  kryer qe pesë vite me sukses dhe lejon të rinjet për trajnim profesional dhe të gjejn pun është e nevojshme, nder të tjera analiza se sa perdorues kane vazhduar punen në angazhimin pas perfundimit të trajnimit profesional.

Me qëllim të monitorimit, kontrollit dhe menaxhimit të fluksit të trafikut në Rozhajë,

petak, 16 Septembar 2016 13:44

Më 16 shtator u mbajt një mbrëmje te Ilahive

Autor

Kuadër të ,,Ditëtve të kultures e shtatorit“me 16 shtator do të Në mbahet një mbrëmje te Ilahive.

U mbajt tribuna „Roli i fesë dhe kombit në soqërinë moderne“ në sallen e leximit të Bibliotekës popullore në Rozhajë më 16 shtator, tribunën e hapi prof. Rejhan Hot, dhe ligjeruesi në temen ishte prof. Allmir Rizvanoviq,

Islame në Mal të Zi më 11 shtator në Podgoricë bëjnë përgatitje për Bashkësia pritjen e Kurban Bajramit, e cila u ndoq nga personaliteti ishumtë, përfaqësuesit nga diplomatia, ambasadori i Turqisë në Mal të Zi, përfaqësuesit të jetës publike dhe kulturore,si dhe anëtaret e bashkëshisë.

Gjysmëhëna e Kuqe Turke gjatë fushatës së këtij viti të therjes dhe shpërndarjes se mishit të kurbanit me rastin e festës muslimane të Kurban Bajramit në Serbi,

Qendra humanitare kulturore OJQ ,,Izvor“ (Burimi) në Rozhajë  dhe këtij Kurban  Bajramit ,

četvrtak, 15 Septembar 2016 13:17

Jusuf Nurkoviq do të udhëtoje në Kampionatin Evropian

Autor

Xhudisti Jusuf  Nurkoviq nga Rozhaja  do të udhëtoje në Kampionatin Evropian për junior, i cili mbahet nga 14-20 shtator në Malag.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!