Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, e ka pranuar publikisht se në Shqipëri nuk ka asnjë rrugë kombëtare që mund të certifikohet me standarde sigurie dhe të qarkullueshmërisë të Bashkimit Evropian. 

ponedjeljak, 22 Januar 2018 11:59

Fillon mësimi në shkolla

Autor

Ministria e Arsimit në Mal të Zi, njofton të gjithë mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit së gjysëmvjetori i dytë i vitit shkollor 2017/2018 në të gjitha shkollat fillore dhe të mesme në Mal të Zi fillon sipas kalendarit shkollor, të hënën më 22 janar 2018.

ponedjeljak, 22 Januar 2018 11:39

Të gjitha rrugët e Rozhajës janë të kalueshme

Autor

Të gjitha rrugët në territorin e Komunës së Rozhajës, janë të kalueshme dhe qarkullimi i automjetve bëhet pa problem.

ponedjeljak, 22 Januar 2018 11:29

Ski Qendra ’’Hajlla” filloi me pune

Autor

Reshjet e medha të borës që kanë ranë pa ndërprerje gjatë qy ditëve të fundit në teritorin e Rozhajës, janë bërë kushtet ideale për të hapur Qendren  e skive  “ Hajlla” në Rozhajë.

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në një intervst për mediat kosovare ka thënë se beson që çështja e demarkacionit do të përmbyllet përfundimisht gjatë janarit të vitit që po vjen.

Për festat e fundviti redaksia e jonë ka kontaktuar Shërbimet dhe Institucionet pët t‘u informuar gytatarët tanë të cilat do të punoj gjatë festave, Shtëpija e Shëndetit, Ujësjellës Kanalizime, Shërbimi i mbrojtjes dhe shpetimit.

petak, 29 Decembar 2017 09:42

“Art Club” shënoi 27-vjetorin

Autor

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” shënoi të enjten 27-vjetorin e themelimit me një takim të anëtarëve të saj dhe miqve të shoqatës, në Bibliotekën e Qytetit në Ulqin.

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka bërë me dije se e mbështet iniciativën e deputetëve për shfuqizimin e Gjykatës Speciale.

Kryeministri i Malit të Zi, Dushko Markoviq, pritet ta vizitojë Kosovën në pjesën e dytë të muajit janar, me ç’rast me homologun e tij kosovar Ramush Haradinajn pritet të diskutojë për demarkacionin mes dy vendeve.

četvrtak, 28 Decembar 2017 15:56

Umbajt panairi me profukte artizane

Autor

Fëmijët e OJQ-së ,,Të lehtësojm jeten e fëmijëve me nevoja të veçanta“ në bashkëpunim më nxënësvit të gjimnazit ,,30 Shtatort“, sot në sallen e Qendres së kulturës, kan organizuar panairin me produkte artizane. Panairi është një aktivitet, që ka synim evidentim e vlerave kulturore.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!