Drejtori i Drejtorisë së Punve Publike në Mal të Zi, Allmer Kallaq dhe pronari i kompanis d.o.o ”Tofi” në Rozhajë, Islam Mujeviq ata nënshkruan marrëveshjen për ndërtimin e Tregut të Qytetit në Rozhajë, I cili vlen 885 mije euro.

Punimet për ndërtimin e këtij objekti do të fillojnë menjëherë pas përfundimit të zgjedhjeve lokale.

 

IMG-9377_1.JPG

srijeda, 23 Maj 2018 09:42

“Dy vëllezër, dy shkrimtarë”

Autor

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Qendrën e Kulturës – Bibliotekën e Ulqinit do të organizojnë Takimin letrar

srijeda, 23 Maj 2018 09:39

Fushata ,,Do të shkëlqejë në Çerdhe“

Autor

Në kuadër të fushates ,,Do të shkëlqejë në Çerdhe“ kopshti i fëmijëve ,,Boshko Buha“ në Rozhaje në bashkëpunimin me Ministrin e Arsimit e organizuan shfaqjen qendrore të ngjarjes Radojica Stankoviq (Shanta Panta) në sheshin e qytetit të u mbajt të  martën dhe ja filloi në ora 10:00.

ponedjeljak, 21 Maj 2018 08:05

Mali i Zi sot feston 12-vjetorin e pavarësisë

Autor
Në referendumin e mbajtur më 21 maj të vitit 2006, më se 55.5% të qytetarëve janë shprehur për pavarësinë e Malit të Zi.

Gjuajtja me top në ajër është traditë në Rozhaje,gjatë muajit të shenjë të Ramazanit.

Në konkurs ,,Solidariteti nga këndi ynë“ të cillin e ka organizua alternativa Evropiane në kuadër të projektit ,,TrabsSol“, nxënëseit e Gjimazit ,,30 Shtator“, anëtarët e seksionit të dramës, Zahir Shabotiq, Dino Kallaq dhe Kanita Shabotiq, janë fituesit e çmimit të tretë të evropës për vido-dramë ,,Hapni zemrat e juaj“.

Këshilli Qendror i Partis Boshnjake vendosi që përgatitjet për zgjedhjet lokale në Rozhajë që jan caktuar që të mbahen më 27 maj, ecin në kontinuitetin e vet. Dhe me ket rast Partia Boshnjake e prezentoi programin e saj.

Në Sofje sot mbahet samiti i BE-së me shtetet e Ballkanit Perëndimor. Siç raportohet nga kryeqytetit bullgar, pjesë e tij do të jenë mbi 30 liderë të shteteve anëtare të Bashkimit Evropian dhe të shteteve të Ballkanit Perëndimor, ndër to edhe Kosova.

Fushata parazgjedhore të partive politike në mas të madhe po zbatohen në 12 komuna malazeze.

četvrtak, 17 Maj 2018 09:33

Semir Kardoviq në çati të Alaskës

Autor

Pas përgatitijeve intesive, alpinisti i njohur Semir Kardoviq sot shkon për të pushtuar majën më të lart ”Denalli”.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!