Kopshti i fëmijëve ”Boshko Buha” në Rozhajë ka filliura vitn e ri parashkollor, siç na ka thënë në një deklarat për RTR drejtori i kopshti të fëmijëve ”Boshko Buha”, Reshad Kardoviq të gjitha janë bërë gati për vitin e ri shkollor dhe 150 fëmijë janë të regjistrua të cilet do të perdorin kopshtin.

četvrtak, 07 Septembar 2017 14:43

Kadri Veseli zgjidhet kryetar i Kuvendit të Kosovës

Autor

Deputetët e Kuvendit të Kosovës me 62 vota pro, 52 kundër kanë zgjedhur Kadri Veselin kryeparlamentar të Republikës së Kosovës, raporton Indeksonline.

Kandidatura e Veseli është propozuar nga Enver Hoxhaj dhe ka marr mbështetjen e shumicës së deputetëve të Kuvendit.

srijeda, 06 Septembar 2017 10:05

Policia e Kosovës mbushi 18 vjet

Autor

Policia e Kosovës sot shënon 18 vjetorin e themelimit.

srijeda, 06 Septembar 2017 10:00

Diaspora dhuroi 6 bursa për studentët e Medresesë

Autor

Për të rritur ndergjegjesimin për rendesinë e Medresesë nga dita në ditë duke rritur dëshmitë së është interesimi i madh të diaspores sonë për të dhene bursa nxënësve të Medresesë.

Në shkollen fillore ”Dacaj” sikur në të gjitha shkollat të tjera në Mal të Zi ka filluar viti i ri shkollor 2017/2018.

ponedjeljak, 04 Septembar 2017 12:17

Kosovë: PAN-i, gati për 7 shtator

Autor

Koalicioni PAN vazhdon që javë pas jave të premtojë konstituimin e Kuvendit dhe formimin e Qeverisë së Kosovës derisa vendi po rrumbullakos muajin e tretë pa institucione të reja.

Qendra kulturore dhe humanitare IZVOR (Burimi) nga Rozhaja dhe  ketij viti  i siguroi mishin e kurbanit për  shume familje dhe organizata OJQ-ve.

ponedjeljak, 04 Septembar 2017 12:13

Sot fillon viti i ti shkollor

Autor

Nxënësit të shkollave fillore dhe të mesme sot u përfundon pushimi veror . Prej sot fillon viti i ri  shkollor 2017/2018.

četvrtak, 31 Avgust 2017 08:20

Rroga mesatare në korrik ishte 505 euro

Autor

Rroga mesatare pa tatime dhe kontribute, sipas të dhënave të MONSTAT-it në muajin korrik ka qenë 505 euro ose 1 për qind me e ulët se një muaj më parë.

Kryesia e Bashkësisë Islame të Malit të Zi, njofton bësimtarët dhe opinion e gjerë se dita e parë  e festës së Bajramit të Vogel, Kurban-Bajrami, është ditën e premte më 1 shtator 2017. Kurban Bajrami falet në të gjitah xhamit në Rozhajë.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!