×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 3315

Sekretariati i Sekretariatit për planifikim dhe planifikim hapsinor, ka njoftuar mundësinë e realizimit të investinmeve multimilion në grrohjes,,Toplana“ qendrore në Rozhajë,

Gjatë vitit të kaluar Fondi i Egal ka arritur 27 milionë e 50 mije euro. Në Komunat është bërë shprëndarja parapak në vler 24 milionë e 800 mijë euro.

Në sallen e leximit të Bibliotekes popullore në Rozhajë të premten në oren 19 do te promovon librin ,, Krvave staze“ –„Shtigjet e pergjakura“ të autorit Alli Daci.

srijeda, 13 April 2016 13:41

Dedeiç u mund në finale

Autor

Xhudisti Rijad Dedeiç nga Rozhaja mbrojti ngjurat e ekipit të Bosnjes dhe Hercegovines, perfundoi i dyti në Kupën Evropiane në Dobrovnik më 10 prill.

Këshilltarët e Kuvendi komunal te Rozhajes në sallën e leximit të Bibliotekës popullore  e kanë mbajtur seancen e katërt të jashtëzakonshme.

Në Qendren për Kulture në Rozhajë është mbajtur  promovimi i 13-te i revistetes” Avllia”.

utorak, 12 April 2016 13:11

Apel për prinderit

Autor

Ministria e Arsimit duke pasur parasysh rëndesinë e edukimit parashkollor në komunat e veriut të Malit të Zi,

Gjatë kampionatit në kuadër të ligës se parë të basketbollit në Erste lig, në rendet e para të ligës në Rozhajë lojtari me i miri dhe luftarak theksoi fuqinë përpara, Sead Haxhifejzoviç dhe e fitoi audiencën e Rozhajes.

ponedjeljak, 11 April 2016 11:31

Lojtarët e shahut Ibar u munden

Autor

Lojtarët e shahut Ibrit te Rozhajes u mundën në raundin e dytë të Kupës së Malit të Zi  në shah prej ekipi Buduqnost nga Podgorica 4:0 ishte një ndeshje interesante në ambijentet e restorantit Koshuta ku lojtarët e shahut Ibar,

Nënkryetari i Komunës së Rozhajes, Mirsad Azemoviç ka folur per Radio Rozhajen  për planet e Qeverisë së Malit të Zi dhe Komunës së Rozhajës për të realizuar  projektin Shtedim – Hajl.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!