×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 3315

srijeda, 06 April 2016 12:50

Playmaker Amin Hot ne formë te shquar

Autor

Basketbollisti malazez, Rozhajasi Amin Hot  playmaker i ekipit Enosis Parallimni  ne kampionatin e basketbollit ne Qipros është ne formë të shquar.

Ne organizimin e Shoqates Sportive shkollore  në shkollat fillore dhe të mesme në Rozhajë ne Sallën sportve në Banxhovo Brdo u mbajt një gare sportive të rinisë .

srijeda, 06 April 2016 12:45

Pedijatri për vaksnimin e fëmijëve

Autor

Vaksinimi i fëmijëve është një prcoces më i rëndësishëm në ruajtjen e shëndetit të çdo personit. Çfarë ëeshtë situata në Rozhajë ka folur per Radio Rozhajen Dr Husko Barjoviç së elementi më i rëndësishem ne këtë proces është perdijatri

Bashkesia Islame ne Mal te Zi në muajin prill shenon lindjen e muajit ne te cilim ka lindur profeti Muhamedn alejhi sellam. Gjatë këtij muajit organizohen ngjarjet fetare, arsimore kulturore dhe artistike në të gjith Malin e Zi.

utorak, 05 April 2016 13:26

Mbledhje e pensionistëve

Autor

Shoqata Komunale e Pensinisëve ne Rozhajë e ka mbajtur mbledhje e katert e rregult te kesaj shoqate, me 5 prill  ne sallen e leximit të Bibliotekës popullore.

utorak, 05 April 2016 13:23

Ditët e sportit në Rozhajë

Autor

Ne sallen sportrive në Banxhovo Brdo të mërkurën me 6 prill do të mbahet një gare e quajtur ,, Ditët e sportit,, gara ka qellim per shkollat fillore dhe të mesme.

Gjithsej 1.636 gra në Rozhajë kane paraqitur kërkësa për kompesimin ne bazë te lindjes së tre ose më shumë fëmijë eshte konstatuar me 14 mars.

utorak, 05 April 2016 13:16

Rishikimi i rezultateve

Autor

Rishikimi i rezultateve te meqit kikbokserve nga Rozhaja cilët kryer te shtunen ne Itali dhe Zvicër.

ponedjeljak, 04 April 2016 14:12

Lodhja e pranverës

Autor

Pagjumje, lodhje dhe humbje e koncentrimit janë disa nga problemet me të cilat këto ditë ankohen një numer i madh i qytetarëve tanë. Mjeket e Shtepis e shendetit në Rozhajë,

ponedjeljak, 04 April 2016 14:01

Qytetare malazeze janë te detyruar te merret fryma

Autor

Analistja ekonimik, Ana Nives Radoviq duke folur per Radio Rozhajen qytetaret malezeze janë të detyruar  pere të shtypur kerkesat idividuale analitike të ekonomis.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!