Večeras u 18 časova u Sportskoj sali na Bandžovom brdu Bošnjačka stranka će predstaviti svoje odborničke kandidate.

petak, 25 Maj 2018 07:27

S A O P Š T E NJ E

Autor

Savjet Agencije za elektronske medije je na vanrednoj sjednici, prihvatio set mjera, koje je predložio direktor Agencije, kao podršku lokalnom javnom emiteru „Radio Televizija Pljevlja“.

petak, 25 Maj 2018 07:11

SAOPŠTENJE: IZBORNA TIŠINA

Autor

Agencija za elektronske medije (AEM) podsjeća sve elektronske medije koji emituju program u Crnoj Gori na odredbe Pravilnika o pravima i obavezama emitera tokom kampanje za izbore za odbornike u Skupštini Glavnog grada Podgorica, Skupštini opštine Golubovci opštine u okviru Glavnog grada i skupštinama opština: Šavnik, Žabljak, Bar, Plav, Pljevlja, Rožaje, Danilovgrad, Bijelo Polje i Kolašin, koji će biti održani 27. maja 2018. godine.

U Rožajama nema napretka i vlasti bez DPS-a poručio je potpredsjednik DPS-a, Duško Marković na završnoj konvenciji izborne liste "Za dobro gradjana Rožaja. Pobjednički! DPS- Milo Đukanović".

-Nastojaćemo da unaprijedimo život građana na Koniku-

Konik, kao jedno od najbrojnijih naselja u Podgorici, treba da bude čistije i uređenije mjesto za život- poručili su predstavnici Bošnjačke stranke tokom posjete ovom dijelu grada.

Rukovodstvo gradskog odbora Bošnjačke stranke, kao i njihovi odbornički kandidati sa zajedničke koalicione liste „Za dobro građana Podgorice- Milo Đukanović“ u direktnom kontaktu sa Bošnjacima-muslimanima Konika, razgovarali su o potrebama i problemima ljudi iz ovog naselja.

Iskazana je spremnost da se kroz zakonodavnu i izvršnu vlast na nivou Glavnog grada aktivno radi za poboljšanju uslova života stanovnika Konika, koje pored nezaposlenosti opterećuje rješavanje mnogih potreba.

„Na Koniku su smješteni i deponija i izbjeglički kampovi. Podgorica, kao glavni grad, treba se dodatno založiti po pitanju uređenja ovog naselja, koje sa okolinom broji oko 30.000 stanovnika“ – saopštili su iz Bošnjačke stranke.

Oni su naglasili da je ovo naselje potrebno i infrastrukturno promijeniti na bolje, napominjući da jedna od glavnih ulica „Husinskih rudara“ zaslužuje da se saobraćajno i komunalno uredi.

„Zalagaćemo se za nastavak izgradnje i uređenja bulevara „Pera Ćetkovica“ do naselja Konik, kao i izgradnju biciklističke staze koja bi ovo naselje povezala sa centrom“ – zaključili su iz gradskog odbora Bošnjačke stranke.

Posjeta_Koniku.JPG

 

 

Predsjednik Opštinskog odbora Bošnjačke stranke u Rožajama, Rahman Husović, u susret izborima koji će se održati 27. maja predstavio je Izborni program te stranke.

četvrtak, 10 Maj 2018 11:04

Tribina DPS-a u Bijeloj Crkvi i Bašči

Autor

Sa predizborne tribine izborne liste "Za dobro gradjana Rožaja. Pobjednički! DPS- Milo Đukanović" za mjesne zajednice Bijela crkva, Bašča, Lučica i Grižice jasno poručeno da DPS ima mlade, učene i mudre ljude, ljude od riječi koji se ne plaše promjena jer znaju da su nekad živjeli bolje te je stoga vrijeme da se probudimo iz četvorogodišnje kome i da 27. maja bez dileme zaokružimo broj 8 i upišemo pobjedu za dobro našeg grada.

četvrtak, 10 Maj 2018 10:53

Tribina DPS-a u Seošnici

Autor

Sa konvencije OO DPS-a izborne liste „Za dobro građana Rožaja. Pobjednički! DPS-Milo Đukanović“ poručeno da Rožaje više nema vremena za gubljenje.

Pod sloganom „Za dobro građana Rožaja - Pobjednički! DPS - Milo Đukanović“ OO DPS-a Rožaje je, 7 maja 2018. godine, započeo i zvanično kampanju za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 27. maja ove godine.

petak, 04 Maj 2018 07:26

Mladima pripada buducnost

Autor

Mladima pripada buducnost a mladi Rozaja i mladi Bošnjaci uopste pripadaju, sasvim ocigledno, Bošnjackoj stranci.

Socijaldemokrate Rožaja u svom saopštenju ističu

petak, 04 Maj 2018 07:02

POKRET ZA PROMJENE PREDAO IZBORNU LISTU

Autor

Saopštenje

(povodom predaje izborne liste)

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!