RADIO ROŽAJE LIVE!

 

 

 U organizaciji DD „Merhamet“ u Rožajama 28. 12. 2018. podijeljeni su novogodišnji poklon paketići mališanima iz porodica u stanju socijalne potrebe.

 

Sindikat medija Crne Gore (SMCG) predstavio je prvo istraživanje o uslovima rada u digitalnim medijima u Crnoj Gori koje je pokazalo da je prosječna zarada u tim medijima 362 eura, što je znatno manje od primanja u tradicionalnim medijima.

ponedjeljak, 03 Decembar 2018 19:42

"Nemojte o nama bez nas"

U svijetu se 3. decembar obilježava kao Međunarodni dan osoba sa invaliditetom.

Međunarodni dan osoba sa invaliditetom obilježen je i u nevladinoj organizaciji „Olakšajmo život djeci sa posebnim potrebama“.

Nevladina organizacija „Ikre“ iz Rožaja, u saradnji sa opštinskom Kancelarijom za podsticaj ženskog preduzetništva, sprovodi projekat pod nazivom „Zaustavimo nasilje nad ženama u Rožajama“ koji je finansijski podržan od strane UNDP-a u Crnoj Gori.

Najava za tv-Kulturno-humanitarni centar „ Izvor“ iz Rožaja od 2011. godine, do danas, istrajno i predano realizuje svoju misiju, pomoć drugima. Više detalja u prilogu.

Savez paraplegičara i kvadriplegičara Srbije organizovao je 26. SENI Republičke sportske igre u Boru.

Na sastanku predsjednika sindikalnih organizacija i predstavnika podružnica na teritoriji opštine Rožaje, održanom 24. jula 2018. godine u prostorijama Opštinskog sindikalnog povjereništva Rožaje, donijete su odluke o izboru predsjednika Sindikalnog povjereništva kao i o promjeni naziva istog.

subota, 23 Juni 2018 07:58

Rožajci osvojili 6 medalja u Sarajevu

MEĐUNARODNO OTVORENO PRVENSTVO - XV SPORTSKE IGRE PARAPLEGIČARA, CRNA GORA OSVOJILA 6 MEDALJA

Sarajevo, 21 - 23. juna 2018. godine.

KONFERENCIJA ZA NOVINARE NA POČETKU PROJEKTA

SAOPŠTENJE ZA NOVINARE

Zaštitnik ljudskih prava i sloboda Crne Gore osuđuje podmetanje eksplozivne naprave ispred kuće Seada Sadikovića, i takav vid izražavanja nezadovoljstva prema novinarskom radu.

NVO “Green Home”, u saradnji sa Ministarstvom sporta, pozvali su učenike srednjih škola, studente, članove omladinskih klubova i udruženja da se uključe u projekat „Aktivni mladi za bolju životnu sredinu“, čiji je cilj mobilizacija i aktivno učešće mladih u volonterskim akcijama i ekološkim inicijativama za unapređenje životnog okruženja i zaštite prirode u Crnoj Gori.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!