utorak, 13 Februar 2018 17:56

Sjednica rožajskog parlamenta 20. februara

Predsjednik Skupštine opštine Rožaje, Husein Kurtagić zakazao je 24-u redovnu sjednicu za 20. februar 2018. godine, u utorak. Direktan prenos možete pratiti samo na talasima radija Rožaje.

Na osnovu člana 167 i 168. Zakona o lokalnoj samoupravi ( „Sl.list CG“ br. 2/18), čl.121 i čl.149 Statuta Opštine Rožaje (,,Sl.list CG,,br.09/11i 31/16-opštinski propisi), Direkcija za izgradnju i investicije Opštine Rožaje, o r g a n i z u j e:

Sekretarijat za planiranje, uređenje prostora i zaštitu životne sredine obavještava vlasnike nelegalno sagrađenih objekata da je stupio na snagu Zakon o planiranju prostora i izgradnji objekata.

Predsjednik opštine Rožaje, Ejup Nurković, uputio je Javni poziv nevladinim organizacijama za predlaganje dva člana u opštinsku  Komisiju za raspodjelu sredstava.

Na osnovu člana 7 Odluke o kriterijumima, načinu i postupku  raspodjele sredstava nevladinim organizacijama(Sl.list Crne Gore opštinski propisi, broj 14/2015 ), predsjednik Opštine Rožaje   u p u ć u j e:

četvrtak, 11 Januar 2018 13:10

I pored kvoruma sjednica Skupštine odložena

Dvadeset treća redovna sjednica Skupštine opštine Rožaje po peti put je odložena. U prethodna četiri slučaja razlog je bio nedostatak kvoruma, za peto odlaganje, usaglašavanje tačaka dnevnog reda je bio razlog.

četvrtak, 11 Januar 2018 11:19

Saniran krov na Sportskoj dvorani

Radovi na sanaciji oštećenog krova sportske hale na Bandžovom brdu ovih su dana završeni,

Nakon snažnog zemljotresa jačine 5.2 stepena Rihterove skale, koji je juče pogodio sjever Crne Gore, evidentira se nastala šteta.

Propao je i četvrti pokušaj da se održi sjednica lokalnog parlamenta. Zasijedanja su odložena do daljnjeg zato što ni danas nije ostvaren kvorum za odlučivanje.

srijeda, 20 Decembar 2017 16:13

DVIJE SJEDNICE SKUPŠTINE 27. DECEMBRA

Predsjednik Supštine opštine Rožaje, Husein Kurtagić, odredio je 27. decembar za održavanje 23. i 24. sjednice lokalnog parlamenta.

Danas je u Rožajama održana konstitutivna sjednica Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje. Zadatak ove organizacije je da u slučaju od neposredne prijetnje od rizika, ili u toku njegovog trajanja,  mobiliše sve ljudske i materijalne resurse sa  područja opštine, u skladu sa planom, te da, u slučaju nemogućnosti otklanjanja rizika, uputi zahtjev za pomoć nadležnim akterima.

Shodno odredbama Zakona o informisanju kojim se Javni emiter Radio Televizija Rožaje rukovodi u svom radu, kao i novinarskom praksom i etikom, RTR objavljuje saopštenje-reagovanje OO DPS-a Rožaje.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!