Rožaje je uvijek bilo uz sve napredne integrativne procese i davalo je od sebe onoliko koliko je moglo da se integriše u širu društvenu zajednicu i da tu zajednicu integriše u još širu, euro - atlansku zajednicu, istovremeno ljubomorno čuvajući ono što je vjerska i kulturna posebnost Rožaja i Rožajaca.

Gostujući u naš program Sekretar za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine u rožajskoj opštini, Rusmir Džudžević je istakao da se investicione aktivnosti vode na više lokacija i realizuju planiranom dinamikom.

četvrtak, 10 Maj 2018 17:55

''ELKOS'' ŠIRI POSLOVANJE U ROŽAJAMA

Predsjednik Opštine Rožaje, Ejup Nurković se 10. maja 2018. godine, sastao sa vlasnikom kompanije ''Elkos'', Ramizom Keljmendijem.

Dvadeset četvrta redovna sjednica Skupštine opštine Rožaje, koja je bila zakazana za danas, nije održana. Razlog za njeno odlaganje ponovo je bio nedostatak kvoruma za odlučivanje. Sjednici se nisu odazvali odbornici opozicionih partija.

Predsjednik odborničkog kluba Bošnjačke stranke, dr Cena Kajević smatra da je ovo bio posljednji pokušaj da se održi sjednica SO Rožaje u ovom sazivu.

Predsjednik opštine Rožaje Rožaje, Ejup Nurković razloge za nedolazak opozicije na sjednicu Skupštine vidi prije svega u namjeri da vrše opstrukciju Parlamenta.

Više puta odlagana 24. redovna sjednica Skupštine opštine Rožaje, nije održana ni 26. aprila 2018. godine, za kada je njeno održavanje zakazao predsjednik Skupštine, Husein Kurtagić.

Predsjednik Opštinske izborne komisije Rožaje, Safet Cikotić izjavio je za RTR da je u prostorije OIK-e dopremljen izborni materijal i da će članovi komisije do nedjelje 15. aprila, na dan predsjedničkih izbora, stvoriti potrebne uslove za nesmetano odvijanje izbornog procesa.

ponedjeljak, 09 April 2018 16:00

SLUŽBA ZELENILA I ČISTOĆE UMIVA ROŽAJE

Šef Službe zelenila i čistoće u Rožajama, Redža Košuta saopštio je da će radnici ovog sektora Komunalnog preduzeća u narednih nekoliko dana započeti intenzivno uređenje uže gradske zone, kao i prigradskih naselja.

utorak, 13 Februar 2018 17:56

Sjednica rožajskog parlamenta 20. februara

Predsjednik Skupštine opštine Rožaje, Husein Kurtagić zakazao je 24-u redovnu sjednicu za 20. februar 2018. godine, u utorak. Direktan prenos možete pratiti samo na talasima radija Rožaje.

Na osnovu člana 167 i 168. Zakona o lokalnoj samoupravi ( „Sl.list CG“ br. 2/18), čl.121 i čl.149 Statuta Opštine Rožaje (,,Sl.list CG,,br.09/11i 31/16-opštinski propisi), Direkcija za izgradnju i investicije Opštine Rožaje, o r g a n i z u j e:

Sekretarijat za planiranje, uređenje prostora i zaštitu životne sredine obavještava vlasnike nelegalno sagrađenih objekata da je stupio na snagu Zakon o planiranju prostora i izgradnji objekata.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!