U četvrtak, 11. juna, održaće se XIV redovna sjednica Skupštine opštine Rožaje. Prijedlog dnevnog reda koji je utvrđen na sjednicama klubova odbornika sadrži 16 tačaka.

JAVNI POZIV 
ZA UČEŠĆE U JAVNOJ TRIBINI O ELABORATU PROCJENE UTICAJA IZGRADNJE POSTROJENJA ZA PREČŠĆAVANJE OTPADNIH VODA U OPŠTINI ROŽAJE NA ŽIVOTNU SREDINU

Ponedjeljak, 01 Juni 2020 07:47

Zakazana XIV redovna sjednica SO Rožaje

Na osnovu člana 40 Zakona o lokalnoj samoupravi (»Službeni list CG – Opštinski propisi«, br. 02/18 i 34/19 ), člana 48 Statuta opštine Rožaje (»Službeni list CG – Opštinski propisi«, broj 38/18) i člana 68 Poslovnika o radu Skupštine opštine Rožaje ( »Službeni list CG – Opštinski propisi«, br. 38/18 )

Radovi na rehabilitaciji i unapređenju dionice puta Rožaje – Špiljani počeće najdalje do sredine juna, saopštili su iz kompanije Štrabag.

Mještani Dacića posjetili su predsjednika Opštine Rahmana Husovića kako bi mu se zahvalili na, kako su rekli, požrtvovanosti i brizi koju je iskazao za njihove živote i imovinu u danu u kojem je njihovo selo bilo zahvaćeno požarima.

Požari koji su zahvatili rožajsku opštinu koje je dodatno raspirivao jak vjetar otežavali su njihovo suzbijanje.

Efikasnom akcijom vatrogasaca, radnika i mehanizacije Komunalnog preduzeća DOO, kao i tehničkog osoblja OŠ u Dacićima i mještana okolnih sela uspješno je lokalizovan pažar na pomoćnom objektu ove škole.

Predsjednik Skupštine opštine Rožaje, Almir Avdić tokom jučerašnjeg dana i sinoć do kasno u noć, obilazio je područja zahvaćena požarom.

Predsjednik Opštine Rahman Husović i načelnik Službe za zaštitu i spašavanje Nuradin Agović u kontinuitetu su bili u komunikaciji sa Direktoratom za vanredne situacije i Vojskom Crne Gore kako bi sinhronizovanom akcijom pristupili gašenju požara koji su u toku jučerašnjeg dana zahvatili ukupno 18 lokaliteta.

Ul. Maršala Tita bb
84310 Rožaje
mail: skupstinaOva e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
tell: (382) 051/271-102
fax: (382) 051/271-101
web: https://www.rozaje.me
Broj: 02-016/20-130                                                                          
Rožaje, 08.05.2020.godine

Veza: Javni poziv ovlašćenim predlagačima iz oblasti kulture zapodnošenje predloga kandidata za imenovanje člana Savjeta Društva sa ograničenom odgovornošću LJE „Radio televizijaRožaje“. 

Islamska zajednica i kulturni centar Plav – Gusinje  iz Njujorka donirala je Opštini Rožaje 2 000 dolara.
Opštinu Rožaje danas su posjetili potpredsjednik Vlade Crne Gore Rafet Husović i ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković i razgovarali sa predsjednikom Rahmanom Husovićem.
X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!