RADIO ROŽAJE LIVE!

 

 

Premijer Marković zadovoljan prvim danom posjete Azerbejdžanu: Ovdje postoji velika spremnost i države i investitora da se snažnije okrenu ka Crnoj Gori
Premijeri Marković i Mamadov: CG i Azerbejdžan se odlično razumiju i svojim politikama posješuju stabilnost regionâ Balkana i Centralne Azije

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, na poziv ambasadora Rumunije, zemlje predsjedavajuće EU, Ferdinanda Nagya, bio je gost na radnom ručku ambasadora država članica Evropske unije akreditovanih u Crnoj Gori.

Pred Međunarodnom organizacijom rada, odnosno pred njenim članicama je, kao nikada do sada, odgovoran zadatak da doprinese ispunjenju svog osnovnog cilja, uspostavi univerzalnog i dugotrajnog mira, koji se može postići jedino ukoliko je zasnovan na socijalnoj pravdi, sigurnosti i ljudskom dostojanstvu, kazao je ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić na međunarodnoj koferenciji rada u Ženevi, na kojoj se ujedno obilježava i 100-godišnjica od osnivanja ove značajne UN organizacije.

Premijer Duško Marković u Rektoratu: Vlada u potpunosti podržava planirane dalje strateške iskorake Univerziteta Crne Gore

Poslanik Ervin Ibrahimović, tokom šeste sjednice Prvog redovnog zasijedanja Skupštine Crne Gore, imao je izlaganje koje se odnosilo na Izvještaj o radu tužilačkog savjeta i državnog tužilaštva za 2018. godinu.

Ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković boravio je u posjeti Sofiji, Republika Bugarska, tokom koje se bilateralno sastao sa svojim kolegom, Rosenom Jeliazkovim, ministrom saobraćaja, informacionih tehnologija i komunikacija.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista održao je 14. juna 2019. godine osmu izbornu konferenciju na kojoj jeusvojena razrešnica dosadašnjem sazivu odbora i izabran novi.

petak, 14 Juni 2019 14:04

Susret: Đukanović - Nagy

Saopštenje: Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je ambasadora Rumunije Ferdinanda Nagya u susret sastanku predsjednika Đukanovića sa  ambasadorima zemalja članica EU koji se organizuje na inicijativu ambasade Rumunije koja predsjedava Uniji.

Premijer Duško Marković primio italijansku ministricu odbrane Elizabetu Trenta: Politički i ekonomski odnosi odlični, jačati odbrambenu saradnju

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović susreo se u Budvi tokom 2BS Foruma sa ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država Džudi Rajzing Rajnke.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!