RADIO ROŽAJE LIVE!

 

Konferencija u Minhenu pokazala je da je sazrela svijest da se važna pitanja, mogu rješavati samo kroz multilateralnu saradnju, koja će otvoriti prostor za učešće svih zemalja, uključujući i one poput Crne Gore, ocijenio je crnogorski predsjednik Milo Đukanović.

Opštinski odbor BS u Beranama, na predlog predsjednika Erola Rastodera, izabrao je za potpredsjednike Dženetu Međedović i Nedžada Crnovršanina, dok je za sekretara izabran Izet Đečević.

Odluka Ustavnog suda je potvrda da je Crna Gora država vladavine prava, i da su odluke Višeg i Apelacionog suda u slučaju poslanika Medojevića i Kneževića, donesene u skladu sa zakonom, poručuju iz Demokratske partije socijalista.

utorak, 11 Decembar 2018 10:55

Izabran novi sastav Izvršnog odbora BS-a

Predsjedništvo Bošnjačke stranke, na sinoć održanoj sjednici, izabralo je novi sastav Izvršnog odbora, javljaju iz te stranke.

Bošnjačka stranka smatra da treba pokrenuti sve društvene strukture u cilju nalaženja rješenja za prevazilaženje situacije nastale posle zatvaranja poslanika Nebojše Medojevića.

Članice Foruma žena Opštinskog odbora Bošnjačke stranke u Pljevljima na čelu sa Nerminom Bašić Škrijelj i predsjednicom Odbora Kenanom Strujić, posjetile su JU Dom starih „Pljevlja“ i tom prilikom uručile prigodne poklone u posuđu, javili su nam iz Informativne službe BS-a u Pljevljima.

Crna Gora po mnogo čemu država za primjer, ne samo za Zapadni Balkan već i za cijelu Evropu, ocijenio je odlazeći ambasador Turske u našoj zemlji Serhat Galip.

U nedjelju, 18. novembra 2018. godine održani su sastanci sa članstvom Foruma mladih i Foruma žena Bošnjačke stranke u opštinskim odborima Plav i Gusinje. 

Vlada Crne Gore imenovala je 1. novembra, diplomiranog ekonomistu Amera Nokića za savjetnika potpredsjednika Vlade Rafeta Husovića. 

„ ... od osnivanja Bošnjačka stranka u svom Programu ima pitanje državnih simbola i naša nastojanja za promjenom državnih simbola su kontinuirana i ne zavise od bilo koje vlasti ili vremenskog konteksta“.

Predsjednik Bošnjačke stranke, Rafet Husović, uputio je čestitku predsjedniku SDA Bakiru Izetbegoviću povodom pobjede koju je ostvarila njegova stranka na izborima za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

utorak, 11 Septembar 2018 17:35

Saopštenje sa susreta Đukanović - Tači

Saopštenje:

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović razgovarao je danas u Podgorici sa predsjednikom Republike Kosovo Hašimom Tačijem.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!