nedjelja, 29 Juli 2018 12:09

Dogovorena vlast u Plavu

U Plavu će naredne četiri godine na vlasti biti koalicioni partneri na državnom nivou, Demokratska partija socijalista (DPS), Bošnjačka stranka (BS) i Socijaldemokrate Crne Gore (SD).

Na sjednici Opštinskog odbora Bošnjačke stranke Rožaje, koja je održana danas (22. jul), izglasani su kandidati za predsjednike opštine i Skupštine opštine Rožaje.

Na današnjoj sjednici Predsjedništvo Bošnjačke stranke ocijenilo je veoma uspješno rezultate minulih lokalnih izbora.

srijeda, 27 Juni 2018 12:19

Marković danas u parlamentu

Crnogorski premijer Duško Marković odgovaraće danas u parlamentu na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.

Predsjednik Skupštine Husein Kurtagić, na osnovu člana 39 Zakona o lokalnoj samoupravi saziva konstitutivnu sjednicu Skupštine opštine Rožaje koja će se održati dana 02.07.2018. godine (ponedeljak), sa početkom u 11.00 časova, u prostoriji Narodne biblioteke (čitaonica).

Za sjednicu predlaže sljedeći

Dnevni red

1. Izvještaj opštineske izborne komisije o konačnim rezultatima izbora za odbornike u Skupštinu opštine rožaje, koji su održani dana 27.05.2018. godine i verifikacija odborničkih mandata

2. Izbor predsjednika Skupštine 

sjednica_SO.jpg

Skupština i svi poslanici vladajuće koalicije spremni su da sa opozicionim kolegama otvore sva pitanja, ali u skupštinskom dijalogu, ponovio je predsjednik Skupštine Crne Gore, Ivan Brajović.

Centar za demokratsku tranziciju (CDT) predstaviće danas predlog za stvaranje nezavisne institucije Državne izborne komisije (DIK).

Delegacija Evropske narodne partije (EPP), predvođena potpredsjednikom i poslanikom u Evropskom parlamentu, Paulom Rangelom, sastala se sa rukovodstvom Bošnjačke stranke, koje je predvodio predsjednik Rafet Husović.

utorak, 29 Maj 2018 09:20

ROŽAJE – BS APSOLUTNO

Izborna lista ”Rožaje na prvom mjestu – Bošnjačka stranka Rafet Husović” osvojila je apsolutnu vlast na lokalnim izborima u Rožajama i političkom odgovornošću, ozbiljnošću i organizacijom pomela konkurenciju.

Odbor Bošnjačke stranke na nivou glavnog grada pozvao je svoje članstvo i simpatizere da izađu u što većem broju na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za nedjelju.

Odbornički kandidat Bošnjačke stranke na pobjedničkoj koalicionoj listi „Za dobro građana Podgorice - Milo Đukanović“, dr Nedžad Drešević izjavio je da je multivjerski i multietnički sklad u Tuzima sačuvan i u najtežim vremenima.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!