RADIO ROŽAJE LIVE!

 

 

Poslanici Skupštine Crne Gore potrošili su u 2018. godini više od pola miliona eura za službena putovanja, tačnije 557.316 eura, pokazao je Izvještaj o radu Skupštine za prošlu godinu.

Član Izvršnog odbora Bošnjačke stranke za međunarodnu saradnju Sead Šahman najavo je u intervjuu za Pobjedu da će ova stranka na jesen postati punopravna članica Evropske narodne partije, najveće političke grupacije u Evropskom parlamentu.

srijeda, 07 Avgust 2019 11:47

Izabran novi Opštinski odbor BS u Baru

Skupština Bošnjačke stranke izabrala je novi Opstinski odbor u Baru. Uz prisustvo 72 delegata, iz deset mjesnih odbora, Skupština je izabrala novi sastav Opštinskog odbora koji će imati 41 član.

MILO ĐUKANOVIĆ, PREDSJEDNIK CRNE GORE: Obraćanje na otvaranju manifestacije „Dani dijaspore-iseljenika“ Bar, 29. jul 2019. godine

Današnja politička i ekonomska klima u Crnoj Gori pruža realne i opipljive šanse za novi razvoj, za ulaganja dijaspore u profitabilne projekte koji mogu doprinijeti još većim stopama našeg ekonomskog rasta, kazao je predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković na konstitutivnoj sjednici drugog saziva Savjeta za saradnju sa dijasporom - iseljenicima.

Predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću čestitku povodom 13. jula-Dana državnosti Crne Gore uputila je i Njeno Veličanstvo kraljica Elizabeta II.

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković primio je u oproštajnu posjetu ambasadora Ruske Federacije u našoj zemlji Sergeja Gricaja.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je čestitke najviših zvaničnika povodom 13. jula - Dana državnosti Crne Gore.

Predsjednici dvije najmoćnije zemlje svijeta, Ruske Federacije i Sjedinjenih Američkih Država, Vladimir Putin i Donald Tramp uputili su, povodom Dana državnosti, čestitku predsjedniku Crne Gore, Milu Đukanoviću.

Saopštenje: Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je u oproštajnu posjetu Sergeja N. Gricaja izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Ruske Federacije u Crnoj Gori.

srijeda, 03 Juli 2019 15:09

Đukanović uručio priznanje Tanoku

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je poslanika Evropskog parlamenta (EP) i specijalnog izvjestioca Čarlsa Tanoka i tom prilikom mu uručio orden crnogorske zastave prvog stepena u znak poštovanja za sve što je uradio za Crnu Goru tokom mandata specijalnog izvjestioca.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je poznatog američkog politikologa, pisca i profesora Jošihira Frensisa Fukujamu koji boravi u posjeti Crnoj Gori u okviru programa „Prestižna Liderska akademija za razvoj“, koju organizuju Ekonomski fakultet i Centar za demokratsku tranziciju (CDT) uz podršku Centra za demokratiju, razvoj i vladavinu prava Univerziteta Stanford (CDDRL), Balkanskog fonda za demokratiju i Njemačkog Maršal fonda SAD-a.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!