utorak, 29 Maj 2018 09:20

ROŽAJE – BS APSOLUTNO

Izborna lista ”Rožaje na prvom mjestu – Bošnjačka stranka Rafet Husović” osvojila je apsolutnu vlast na lokalnim izborima u Rožajama i političkom odgovornošću, ozbiljnošću i organizacijom pomela konkurenciju.

Odbor Bošnjačke stranke na nivou glavnog grada pozvao je svoje članstvo i simpatizere da izađu u što većem broju na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za nedjelju.

Odbornički kandidat Bošnjačke stranke na pobjedničkoj koalicionoj listi „Za dobro građana Podgorice - Milo Đukanović“, dr Nedžad Drešević izjavio je da je multivjerski i multietnički sklad u Tuzima sačuvan i u najtežim vremenima.

Zločinački čin predstavlja i napad na temelje demokratije i slobodu izražavanja

Državna izborna komisija (DIK) utvrdila je sinoć, nakon višesatne sjednice, konačne rezultate predsjedničkih izbora održanih 15. aprila, na kojima je pobijedio kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović.

Ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić otvorio je panel diskusiju na temu „Zaštita i zdravlje na radu za sve aktere u procesu rada“ koja je održana danas, 26. aprila 2018. godine u organizaciji Međunarodne organizacije rada (MOR), Uprave za inspekcijske poslove, Udruženja zaštite na radu i resornog ministarstva.

Predsjednik Evropskog savjeta, Donald Tusk stigao je u Crnu Goru. On obilazi region, kako bi obavio pripreme za predstojeći samit u Sofiji.

Odbornici beranskog parlamenta na današnjoj sjednici izabrali su predstavnika koalicije Zdravo Berane, Dragoslava Šćekića za predsjednika te opštine.

Na sjednici Izvršnog odbora Bošnjačke stranke, na nivou Glavnog grada, razmotrena je izborna platforma za nastup na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za 27. maj.

Zapisnik

O RADU OPŠTINSKE IZBORNE KOMISIJE ZA UTVRĐIVANJE REZULTATA GLASANJA ZA IZBOR PREDSJEDNIKA CRNE GORE NA BIRAČKIM MJESTIMA U OPŠTINI ROŽAJE

Predsjednički kandidat na predstojećim izborima, Hazbija Kalač, koji će biti održani 15. aprila, u nedjelju, gostujući u programu RTR predstavio je svoj izborni program.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!