RADIO ROŽAJE LIVE!

 

 

Bošnjačka stranka najodlučnije demantuje dezinformacije plasirane putem jednog medija o glasanju za predsjednika Skupštine opštine Tuzi.

Vlada Crne Gore obezbijedila je milion eura više iz državnog budžeta za opštinu Plav za 2019. godinu, kazao je predsjednik Vlade Duško Marković na sastanku sa lokalnim rukovodstvom. 

Ono što je najavljivano već duže vrijeme, danas je dobilo zvaničnu formu.

nedjelja, 03 Mart 2019 11:23

Danas izbori u Tuzima

U Tuzima se danas održavaju izbori na kojima u ovoj novoformiranoj opštini učestvuje pet lista i jedna koalicija.

Konferencija u Minhenu pokazala je da je sazrela svijest da se važna pitanja, mogu rješavati samo kroz multilateralnu saradnju, koja će otvoriti prostor za učešće svih zemalja, uključujući i one poput Crne Gore, ocijenio je crnogorski predsjednik Milo Đukanović.

Opštinski odbor BS u Beranama, na predlog predsjednika Erola Rastodera, izabrao je za potpredsjednike Dženetu Međedović i Nedžada Crnovršanina, dok je za sekretara izabran Izet Đečević.

Odluka Ustavnog suda je potvrda da je Crna Gora država vladavine prava, i da su odluke Višeg i Apelacionog suda u slučaju poslanika Medojevića i Kneževića, donesene u skladu sa zakonom, poručuju iz Demokratske partije socijalista.

utorak, 11 Decembar 2018 10:55

Izabran novi sastav Izvršnog odbora BS-a

Predsjedništvo Bošnjačke stranke, na sinoć održanoj sjednici, izabralo je novi sastav Izvršnog odbora, javljaju iz te stranke.

Bošnjačka stranka smatra da treba pokrenuti sve društvene strukture u cilju nalaženja rješenja za prevazilaženje situacije nastale posle zatvaranja poslanika Nebojše Medojevića.

Članice Foruma žena Opštinskog odbora Bošnjačke stranke u Pljevljima na čelu sa Nerminom Bašić Škrijelj i predsjednicom Odbora Kenanom Strujić, posjetile su JU Dom starih „Pljevlja“ i tom prilikom uručile prigodne poklone u posuđu, javili su nam iz Informativne službe BS-a u Pljevljima.

Crna Gora po mnogo čemu država za primjer, ne samo za Zapadni Balkan već i za cijelu Evropu, ocijenio je odlazeći ambasador Turske u našoj zemlji Serhat Galip.

U nedjelju, 18. novembra 2018. godine održani su sastanci sa članstvom Foruma mladih i Foruma žena Bošnjačke stranke u opštinskim odborima Plav i Gusinje. 

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!