Bošnjačka stranka podnijela je Odboru za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva prijedlog za izmjene i dopune Zakona o nacionalnom javnom emiteru Radio i televiziji Crne Gore, gdje se traži da nacionalni savjeti, odnosno vijeća budu zastupljenu u Savjetu RTCG, sa dva člana.

Holandija se ne protivi proširenju Evropske unije, ali da bi zemlje otpočele pregovore, moraju da budu spremne za to, kao što je Crna Gora, rekao je za Pobjedu premijer Holandije Mark Rute.

Bošnjačka stranka pozdravlja odluku Vlade Crne Gore koja je na posljednjoj sjednici usvojila Prijedlog zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Svečanim prijemom u hotelu Verde u Podgorici, Bošnjačka stranka sinoć je obilježila učlanjenje u Evropsku narodnu partiju (EPP), najbrojniju političku grupaciju u Evropskom parlamentu.

Lideri država članica NATO-a usvojili su danas na sastanku u Londonu zajedničku Deklaraciju u kojoj navode da Alijansa ne predstavlja prijetnju ni jednoj državi, da su u borbi protiv terorizma odlučni da pobijede, da je Sjeverna Makedonija naredna članica te da današnje aktivnosti imaju za cilj da obezbijede da NATO garantuje slobodu i bezbjednost budućih generacija.
Premijer Marković pred početak sastanka lidera NATO-a: Očekujem važne odluke, biće riječi i o Balkanu, S. Makedonija je tu

Bošnjačka stranka će 5. decembra, svečanim prijemom obilježiti značajan događaj-učlanjenje u Evropskoj narodnoj partiji (EPP).

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković sastao se na marginama konferencije o klimatskim promjenama COP25, koja se održava u Madridu, sa estonskim kolegom Jirijem Ratasom.

Premijer Duško Marković učestvovaće sjutra na sastanku šefova država i vlada Konferencije Ujedinjenih nacija (UN) o klimatskim promjenama, koji će biti održan u Madridu.

Svečanom dijelu osmog kongresa DPS-a prisustvovaće oko 3.000 ljudi, članovi iz čitave Crne Gore, kao i gosti iz zemlje i inostranstva, saopšteno je iz te partije.

ponedjeljak, 25 Novembar 2019 07:33

Đukanović boravio u zvaničnoj posjeti UAE

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović završio je zvaničnu posjetu Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Predsjednik Vlade Duško Marković je u odgovoru na pitanje poslanika Gorana Danilovića u okviru premijerskog sata, saopštio da je očekivani rok završetka građevinskih i svih drugih infrastrukturnih radova na prioritetnoj dionici autoputa Smokovac – Uvač – Mateševo je 30. septembar 2020. godine, ali zbog kompleksnosti cijelog projekta ne može se potvrditi i sam datum otvaranja priotitetne dionice autoputa.
X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!