Predsjednik Bošnjačke stranke, Rafet Husović, uputio je čestitku predsjedniku SDA Bakiru Izetbegoviću povodom pobjede koju je ostvarila njegova stranka na izborima za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

utorak, 11 Septembar 2018 17:35

Saopštenje sa susreta Đukanović - Tači

Saopštenje:

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović razgovarao je danas u Podgorici sa predsjednikom Republike Kosovo Hašimom Tačijem.

četvrtak, 30 Avgust 2018 06:07

Šahman: Niko nam nije poklonio mandate

Portparol Bošnjačke stranke Sead Šahman kazao je za Dan da toj stranci niko nije poklonio mandate, ističući da određeni stavovi i “politički nonsensi” pojedinih “nezavisnih” analitičara i predstavnika političkih partija usmjereni isključivo protiv manjinskih nacionalnih zajednica i njihovih legitimno izabranih političkih predstavnika nijesu, niti bi trebalo da budu preokupacija ozbiljne političke organizacije.

Održana je druga redovna sjednica Skupštine opštine Rožaje. Nakon usvajanja dnevnog reda koji je bio sastavljen od 18 tačaka, a koji je prethodno bio usaglašen na sjednicama Kolegijuma, odbornici su pristupili razmatranju i usvajanju prijedloga odluka o pristupanju izradi Statuta opštine Rožaje i Poslovnika o radu lokalnog parlamenta.

nedjelja, 29 Juli 2018 12:09

Dogovorena vlast u Plavu

U Plavu će naredne četiri godine na vlasti biti koalicioni partneri na državnom nivou, Demokratska partija socijalista (DPS), Bošnjačka stranka (BS) i Socijaldemokrate Crne Gore (SD).

Na sjednici Opštinskog odbora Bošnjačke stranke Rožaje, koja je održana danas (22. jul), izglasani su kandidati za predsjednike opštine i Skupštine opštine Rožaje.

Na današnjoj sjednici Predsjedništvo Bošnjačke stranke ocijenilo je veoma uspješno rezultate minulih lokalnih izbora.

srijeda, 27 Juni 2018 12:19

Marković danas u parlamentu

Crnogorski premijer Duško Marković odgovaraće danas u parlamentu na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.

Predsjednik Skupštine Husein Kurtagić, na osnovu člana 39 Zakona o lokalnoj samoupravi saziva konstitutivnu sjednicu Skupštine opštine Rožaje koja će se održati dana 02.07.2018. godine (ponedeljak), sa početkom u 11.00 časova, u prostoriji Narodne biblioteke (čitaonica).

Za sjednicu predlaže sljedeći

Dnevni red

1. Izvještaj opštineske izborne komisije o konačnim rezultatima izbora za odbornike u Skupštinu opštine rožaje, koji su održani dana 27.05.2018. godine i verifikacija odborničkih mandata

2. Izbor predsjednika Skupštine 

sjednica_SO.jpg

Skupština i svi poslanici vladajuće koalicije spremni su da sa opozicionim kolegama otvore sva pitanja, ali u skupštinskom dijalogu, ponovio je predsjednik Skupštine Crne Gore, Ivan Brajović.

Centar za demokratsku tranziciju (CDT) predstaviće danas predlog za stvaranje nezavisne institucije Državne izborne komisije (DIK).

Delegacija Evropske narodne partije (EPP), predvođena potpredsjednikom i poslanikom u Evropskom parlamentu, Paulom Rangelom, sastala se sa rukovodstvom Bošnjačke stranke, koje je predvodio predsjednik Rafet Husović.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!