RTR

RTR

četvrtak, 01 Februar 2018 07:35

Gusnice nekoliko časova bez struje

Zbog radova na mreži  u terminu od  devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće Gusnice, saopštavaju iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

srijeda, 31 Januar 2018 07:03

I danas isključenja struje

Zbog radova na mreži  u terminu od  devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostaće Fejzići i Kujevići, saopštavaju iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

utorak, 30 Januar 2018 07:16

I danas višesatna isključenja struje

Zbog radova na mreži  u terminu od devet  do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti Grahovo i Seošnica, a od 11 do 13 sati Skarepača i kratko dalekovod Kalače saopštavaju iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

ponedjeljak, 29 Januar 2018 10:43

Ulqini e mundi Rozhajen

Ulqini në vazhdimin e pare të Erste Ligës të Malit të Zi  ka marre pikat nga Rozhaja dhe keshtu  ka lene  ekipin Ibar pa shanse  ketij viti  në Super Lige.

ponedjeljak, 29 Januar 2018 10:36

Sot takohen me Erdogani Vuqiç dhe Izetbegoviq

Kryetari i Serbisë Aleksandar Vuçiq po qëndron në Turqi. Atje ai do të ketë një takim të përbashkët me kryetarin turk Rexhep Taip Erdoganin dhe me anëtarin e Kryesisë së Bosnjë e Hercegovinës Bakir Izetbegoviqin.

ponedjeljak, 29 Januar 2018 10:16

NË UDHËKRYQ ME SPECIALEN

Ndonëse iniciativa e 43 deputetëve të Kuvendit të Kosovës  për ta shfuqizuar Ligjin për Gjykatën Speciale tashmë është dërguar në Qeveri, ekzekutivi ende nuk ka dalë me një opinion final rreth kësaj çështjeje.

Një segment i pashmangshëm i festivalit të fëmijëve  “Fjolla e Arte“ është orkestri i valleve të Qendres së kulturës së Rozhajës.

ponedjeljak, 29 Januar 2018 08:05

U Rožajama održana Svetosavska akademija

Sveti Sava je bio prvi arhiepiskop autokefalne Srpske pravoslavne crkve. Sveti Sava je rodjen kao Rastko Nemanjić.

Opštinski odbor BS u Beranama održao je izborni skup u prisustvu oko 200 aktivista i članova stranke.

U susret derbiju oglasio se trener rožajskog Ibra Muharem Vugdalić koji u saopštenju kaže:

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!