petak, 16 Februar 2018 18:42

Trener FK "Ibar" premijerno za RTR

Fudbaleri Ibra pripremaju se u Ulcinju.

Pod dirigentskom palicom trenera Željka Tomaševića fudbaleri Ibra polako sklapaju pobjednički mozaik pred početak drugoligaškog karavana.

„Međunarodna zimska džipijada Rožaje 2018“ koju tradicionalno organizuje Džip klub Hajla, počinje sutra. Kao i prethodnih godina i ove godine, pored domaćih, očekuje se veliki broj učesnika iz zemalja regiona i inostranstva.

srijeda, 14 Februar 2018 16:12

Ibar izgubio u Prizrenu

Košarkaši Ibra iz Rožaja, u zaostalom meču 5. kola Balkanske lige, poraženi su u Prizrenu od ekipe Baškimija rezultatom 100-84.

ponedjeljak, 12 Februar 2018 08:21

Erste liga: Ibar izgubio protiv Lovćena

Košarkaši Ibra kao domaćini izgubili su protiv Lovćena rezultatom 70-66.

nedjelja, 11 Februar 2018 19:39

Fudbaleri Ibra otputovali na pripreme u Ulcinj

Ekspedicija Ibra otputovala je danas u najjužniju crnogorsku opštinu, gdje će u narednih desetak dana brusiti formu pod dirigentskom palicom novog šefa struke, Željka Tomaševića, inače nekadašnjeg igrača Ibra.

srijeda, 07 Februar 2018 09:09

KK IBAR-Smijenjen trener Vugdalić

Uprava KK Ibar zbog slabih rezultata smijenila trenera Vugdalića, do izbora novog šefa stručnog štaba ekipu će voditi Demir Kalić, trener mladjih kategorija u ovom klubu.

U okviru 10. kola Balkanske lige, košarkaši Ibra će 7. februara, u srijedu, u Hali sportova na Bandžovom Brdu, ugostiti ekipu Baškimija iz Prizrena.

ponedjeljak, 05 Februar 2018 09:08

KOŠARKA - Ibar poražen u Nikšiću

Proteklog vikenda odigrano je 11. kolo Prve Erste košarkaške lige. Košarkaši Ibra na gostovanju u Nikšiću protiv favorizovane Sutjeske doživjeli su poraz rezultatom 84 -74.

subota, 03 Februar 2018 10:18

Fudbaleri Ibra se pripremaju za proljeće

Fudbaleri Ibra intenzivno rade dva puta dnevno na stadionu Bandžovo Brdo i u Hali sportova u okviru kondicionih priprema za nastavak prvenstva Druge lige Crne Gore. Tim povodom, gost RTR bio je direktor kluba, Orhan Kalić. On je između ostalog govorio o planovima kluba, kao i o drugim aktuelnostima rožajskog drugoligaša.

Takmičenje u Prvoj A crnogorskoj košarkaškoj ERSTE ligi se nastavlja utakmicama 11. kola.

četvrtak, 01 Februar 2018 17:17

Fudbaleri Ibra odigrali prvi kontrolni meč

U prvoj pripremnoj utakmici u Peći fudbaleri Ibra poraženi su od kvalitetnije, domaće, ekipe Besa rezultatom 4:2.

U susret derbiju oglasio se trener rožajskog Ibra Muharem Vugdalić koji u saopštenju kaže:

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!