Fudbaleri Ibra u nedjelju 13. septembra imaju priliku da na svom terenu poprave veoma loš start na početku ovogodišnje sezone.

Fudbaleri Ibra su u prvom kolu porazeni od ekipe Arsenala na Bandzovom brdu rezultatom 2:0.

Kik bokseri Univrzuma naporno treniraju i u ovim teškim danima za sve nas vrijedno se pripremaju i raduju se novim izazovima, onoliko koliko to dozvoljava epidemiološko stanje.

Četvrtak, 20 Avgust 2020 18:43

Izet Ljaić novi šef stručnog štaba FK Ibar

Bivši trener fudbalera Novog Pazara Izet Ljajić imenovan je danas za novog šefa stručnog štaba Ibra iz Rožaja, koji se takmiči u Drugoj ligi Crne Gore.
Srijeda, 12 Avgust 2020 18:46

Rožajac Dacić pojačao Jedinstvo

Rožajac Sead Dacić novo je pojačanje bjelopoljskog Jedinstva.
Utorak, 11 Avgust 2020 06:48

Ibar nadigrao Borac rezultatom 1:0

U Prvoj pripremnoj prijateljskoj utakmici Fudbaleri Ibra su juče na stadionu Bandžovo brdo u Rožajama ugostili ekipu Borca iz Bijelog Polja.

Dvanaesta sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore za mandatni period 2017-21 održana 29. jula 2020 godine, u Kući fudbala u Podgorici.

Ponedjeljak, 08 Juni 2020 07:07

Fudbaleri Ibra poraženi u Kotoru

Bokelj je u Kotoru slavio protiv Ibra 2:1 i ponovo preuzeo drugo mjesto na tabeli od Jedinstva.

Da je humanost poput fluida, i da se svaki zaseban primjer humanosti implicira na sljedeći, dokaz su i sportski kolektivi, FK i KK „Ibar“ iz Rožaja, koji su odlučili da mladim talentima iz porodica koje su korisnici usluga Humanitarne organizacije  „Rožaje“ ne naplaćuju članarinu.

Fudbaleri Ibra u 24. kolu Druge fudbalske lige Crne Gore u nedjelju 7. juna, gostuju u Kotoru ekipi Bokelja.

Nakon tromjesečne pauze fudbalskog šampionata u Crnoj Gori, zbog korona virusa, nastavljen je i fudbal u Sjevernoj regiji.

Subota, 30 Maj 2020 08:00

Danas nastavak fudbalskog prvenstva

Danas se, utakmicama 18. kola, nastavlja Telekom Prva crnogorska fudbalska liga.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!