Iskustvo I talenat za vođenje škole fudbala se ispostavilo kao dobitna kombinacija u porodici Šutković. Naime, otac Raif- Rajčo sa svojim sinom Mirzom su 2013. godine, došli na ideju da osnuju školu fudbala u Podgorici, pod nazivom FK ,,MKM” (Mirza, Kerrim I Merjem). Rajčo je svoje dugogodišnje iskustvo gradio u FK,,Ibar”, kao trener mlađih kategorija, koji je svojim znanjem I radom iznjedrio više od 28 reprezentativaca Crne Gore u mlađim kategorijama. Svoje fudbalsko znanje je prenio na sina I sada vode jednu od najvećih škola fudbala u Crnoj Gori, koja broji više od 100 mališana, uzrasti od 5 do 13 godina.

Od sedmice u Londonu, do četvorke protiv Kipra - sumirajući Ligu nacija, selektor fudbalske reprezentacije Faruk Hadžibegić kaže da je u odnosu sa fudbalerima napravio dosta dobrih stvari u međuvremenu.

Dovoljno je reći Asmir Kajević, da bi svi ljubitelji fudbala u Rožajama a i šire, znali o kome je riječ. Crnogorski internacionalac nedavno je izabran za najboljeg fudbalera 13. kola prvenstva Srbije.

Reprezentativka Crne Gore Armisa Kuč je godinama najbolja fudbalerka SFK 2000 Sarajevo, I biće jedna od glavnih igračica bordo dama u 2. predkolu Lige šampiona, kada će sljedećeg četvrtka u trening kampu Bosne I Hercegovine u Zenici, dočekati ukrajinsku ekipu WFC-2 Harkiv.

Četvrtak, 12 Novembar 2020 10:05

Remi Crne Gore i Kazahstana

Kombinovani crnogorski tim, sastavljen od fudbalera iz domaćeg prvenstva i internacionalca koji imaju manju minutažu u svojim klubovima, nije briljirao u prvom poluvremenu, u drugom je bio bolji rival, ali nedovoljno da se upiše pobjeda.

Nova sezona NBA lige i zvanično će krenuti 22. decembra.

Nedjelja, 08 Novembar 2020 17:41

Rezultat u Kotoru ohrabrio igrače Ibra

Na veoma teškom gostovanju u Kotoru fudbaleri Ibra remizirali su protiv kvalitetne ekipe Bokelja rezultatom 1-1 i tako nakon remija kući protiv Mornara nagovijestili bolje rezultate koji će baciti u zaborav loše izdanje u prethodnim utakmicama.

Crnogorski internacionalac Asmir Kajević proglašen je za najboljeg igrača 13. kola Superlige Srbije.
 

Atletičar barskog Mornara, Dragoljub Koprivica i Slađana Pejović iz Atletskog kluba Nikšić pobjednici su 27. Podgoričkog maratona.

Dobročinstvo Tatjane Tanje Fanfani u Crnoj Gori, Herceg Novom , Boki Kotorskoj  a i šire odavno je poznato . U slučaju omladinaca fudbalskog kluba Ibar je i potvrdjeno.

Podgorički maraton ove godine biće održan 27. put, a zbog složene epidemiološke situacije u Glavnom gradu izazvane pandemijom koronavirusa maratonci neće tradicionalno trčati kroz Golubovce, Mataguže i Tuzi, sa startom i ciljem na podgoričkom Trgu nezavisnosti.

Ibar sjutra gostuje ekipi Tivta u Drugom kolu Balkanske lige.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!