U organizaciji Džudo kluba Ibar sutra, 21. septembra sa početkom u 11h u Rožajama biće održan Međunarodni džudo turnir koji se tradicionalno priprema u susret obilježavanja Dana opštine.

četvrtak, 19 Septembar 2019 10:52

Fudbalskom klubu Ibar uručena još jedna donacija

Fudbaleri Ibra dobili su još jednu vrijednu donaciju. Naime, nekadašnji igrač Ibra, Armin Pepić poklono je svom bivšem klubu dva kompleta majica.

ponedjeljak, 16 Septembar 2019 08:47

Košarkaši Ibra izgubili na probi u Novom Pazaru

Košarkaši Ibra odigrali su prvu pripremnu utakmicu pred početak nove zahtjevne sezone.

ponedjeljak, 16 Septembar 2019 08:29

Fudbaleri Ibra izgubili od ekipe Otranta

Fudbaleri Ibra u finišu utakmice u Mojkovcu, gdje su bili domaćini fudbalerima Otranta, prokockali su pobjedu koju su imali u džepu.

Međunarodno otvoreno prvenstvo u atletici za osobe sa invaliditetom i 16. sportske igre paraplegičara i oboljelih od dječje paralize, održani su od 12. do 14. septembra u Zenici.

Košarkaši Ibra počeli su juče pripreme za novu sezonu u kojoj će se takmičiti na dva fronta. Naš tim će nastupati u Erste prvoj ligi Crne Gore, kao i u Balkanskoj ligi.

ponedjeljak, 02 Septembar 2019 08:07

Fudbaleri Ibra pobijedili ekipu Jezera iz Plava, 3:1

Fudbaleri Ibra juče su u Beranama pobijedili ekipu Jezera iz Plava, rezultatom 3:1.

Amin Hot potpisao je ugovor sa košarkaškim klubom Levice patrioti iz Slovačke, gdje će za ovaj klub nastupati, ne samo u domaćoj ligi, već i u HipoAlpeAdria kupu u kojem učestvuju ekipe iz Mađarske, Poljske, Češke, Austrije, Slovenije, Slovačke i Hrvatske.

petak, 30 Avgust 2019 08:54

FK Ibar dobio nove dresove

Građevinska firma ,,Braća Ramović“ koju vode Šabo i Amer Ramović donirala je fudbalskom klubu Ibar modernu garnituru dresova.

Prvak Kosova u ženskom rukometu ekipa „Istoka” iz istoimenog grada ovih dana obavlja desetodnevne pripreme u Rožajama.

ponedjeljak, 26 Avgust 2019 13:11

Nurković osvojio nove bodove za Olimpijske igre

Reprezentativac Crne Gore Jusuf Nurković u trećem kolu završio je nastup na prvenstvu svijeta u Tokiju.

FK Ibar kažnjen je tri utakmice neigranja na svom terenu.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!