RADIO ROŽAJE LIVE!

 

 

U albanskom gradu Durras, održan je ljetni internacionalni turnir. Učešće je uzelo šest država regiona među kojima su bili i borci Kik boks kluba "Univerzum" .

Kik boks klub ''Univerzum'' ovih dana sprovodi intenzivne pripreme za nastup na Ljetnjem Internacionalnom turniru na atraktivnoj plaži ''Ljora II'' u Draču u Albaniji.

četvrtak, 11 Juli 2019 14:35

Mrvaljević nastupa u Budimpešti

Džudista Srđan Mrvaljević koji nastupa za džudo klub Ibar učestvovaće na grand prixu koji se održava u Budimpešti od 11. do 13. jula.

U organizaciji Ministarstva sporta i mladih, Odbojkaškog saveza i Ministarstva prosvjete Crne Gore, školske 2017, 2018 i 2019. godine organizovana je školska liga takmičenja u odbojci u kategoriji pionirki za šesti i sedmi razred.

Lovački Grand Prix Rožaje 2019 održaće se na strelištu Giljevo Polje u subotu 06. jula sa početkom u 9 časova.

Tradicionalni turnir u malom fudbalu na Čaušicama u neposrednoj blizini Donje Lovnice od samog početka bio je popularno takmičenje.

Ljetnja turistička sezona u Nacionalnom parku Biogradska Gora bila bi siromašna bez takmičenja penzionera u ribolovu.

srijeda, 03 Juli 2019 13:45

Dangerous pobjednik turnira u Rožajama

Odličan početak 3×3 Volcano turneje u sezoni 2019.

Perspektivni fudbaler - kadet, FK Berane, Rijad Bralić bio je na desetodnevnim pripremama selekcije Crne Gore U - 15.

Na evropskom prvenstvu za kadete održanom u Varšavi od 27. do 29. juna 2019. godine, naš reprezentativac Jahja Nurković, imao je zapažen nastup. 

U prethodna tri dana, u Baru, održano je 25. finalno Državno takmičenje u fudbalu, u organizaciji Školskog Fudbalskog Saveza Crne Gore.

ponedjeljak, 24 Juni 2019 14:03

Džudisti Ibra osvojili osam novih medalja

Na Međunarodnom džudo turniru “Struga open” koji je održan u toku vikenda u Strugi, mladi džudisti Ibra osvojili su osam medalja.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!