Kik bokseri „Univerzuma“ iz Rožaja osvojili su pehar za najbolju ekipu na tradicionalnom Međunarodnom kik-boks turniru „Trofej Cetinja“, koji je održan 21. maja, po šesti put.

Crnogorski kik bokser Remzija Dacić plasirao se u polufinale, dok je Anastazija Petrović završila takmičenje na Svjetskom kupu u Budimpešti.

četvrtak, 17 Maj 2018 08:01

Fudbaleri Ibra poraženi u Ulcinju

Fudbaleri Ibra poraženi su u Ulcinju. U više borbenoj nego kvalitetnoj utakmici domaćin Otrant evrogolom iz "slobodnjaka" Meta Divanovića došli do tri boda u duelu sa Ibrom.

Fudbaleri Ibra danas nastavljaju borbu za opstanak u Drugoj fudbalskoj ligi Crne Gore.

Imajući u vidu višestruki značaj sporta za naš grad i njegov veliki doprinos afimaciji pozitivnih vrijednosti, Socijaldemokrate Rožaja smatraju da je neophodno kvalitetnije se posvetiti razvoju sporta. Insistiraćemo na definisanju jasnih kriterijuma za njegovo finansiranje, sa posebnim naglaskom na jačanju bazične sportske infrastrukture.

U jučerašnjem duelu na Bandžovom brdu, fudbalski klub Ibar je u utakmici protiv ekipe Jezera napravio odlučujući korak ka mirnoj luci i opstanku.

Meč pred preko 1500 gledalaca opravdao je očekivanja jer su domaći od samog starta nametnuli svoj ritam. Za rezultat 1:0, sa kojim je i završena utakmica, Demir Škrijelj je slalomom u 25 minutu i pravovremenom asistencijom uposlio Stanisavića kome nije bilo teško da proslijedi loptu u mrežu.

I u drugom dijelu Ibar je bio bolji, izdvojila se se prečka Leverde sredinom poluvremena. Kraj utakmice obilježilo je veliko slavlje domaćih igrača i navijača koji su još jednom pokazali kako se voli svoj klub i grad.

Odličan fudbalski dan i uspjeh prvotimaca upotpunili su i omladinci našeg kluba slavivši nad Rudarom u Pljevljima rezultatom 4-3.

U tehničkoj organizaciji šampionskog judo kluba "Ipon" iz Peci uspješno je završen medjunarodni judo turnir " Judo for peace".

Dopisnik: Ferid Kujević

18893395_680429722155080_2385920967569413380_n.jpg

ponedjeljak, 30 April 2018 09:02

Fudbaleri Ibra sigurni u Nikšiću

Fudbaleri Ibra opravdali su ulogu favorita u duelu sa otpisanom ekipom Čelika u Nikšiću, rezultatom 4:0.

Fudbalerima Ibra je svaka utakmica presudna u borbi za opstanak u društvu crnogorskih drugoligaša, tako da sutra u okviru 28. kola Druge fudbalske lige Crne Gore gostuju otpisanoj ekipi Čelika iz Nikšića.

ponedjeljak, 23 April 2018 08:47

Fudbaleri Ibra izašli iz „opasne zone“

U dramatičnoj završnici, pred prepunim gledalištem, fudbaleri Ibra osvojili su tri zlata vrijedna boda pogotkom Kalezića iz penala u 91. minutu.

Na Evropskom kupu za kadete koji se ovog vikenda organizovao u Teplicama (CZE) učestvovali su najbolji kadeti Džudo kluba „Ibar“ Edvin Čivović i Jahja Nurković.

Fudbaleri Ibra su konačno pobijedili i na svoj bodovni saldo upisali tri boda,naime proteklog vikenda na gostovanju na Cetinju su savladali istoimenu ekipu rezultatom od 4-1.

ponedjeljak, 09 April 2018 07:24

Opet poraz fudbalera Ibra

Fudbaleri Ibra nastavljaju sa lošim igrama, tako su proteklog vikenda doživjeli poraz od lidera prvenstva Mornara iz Bara, rezultat utakmice je bio 1-0.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!