ponedjeljak, 05 Novembar 2018 15:15

Fudbaleri Ibra ispratili jesenju polusezonu

U restoranu Wahels fudbaleri Ibra ispratili su na svečanoj večeri jesenju polusezonu u prvenstvu Treće lige- Grupa sjever.

nedjelja, 04 Novembar 2018 14:46

Učinak fudbalera Ibra impresivan

FK Ibar je pobijedio Polimlje iz Murine sa 6 – 0 i to je bio oproštaj fudbalera Ibra od svojih navijača u ovoj polusezoni, koji su ih ispratili ovacijama za sve sto su pružili u jesenjem dijelu.

Talentovani fudbalski pionirski reprezentativac Crne Gore, Rijad Bralić govorio je za RTR o svom debitantskom nastupu za selekciju U 15 koju vodi Goran Perišić.

nedjelja, 28 Oktobar 2018 17:49

Golman Kuč: Jednostavno uživam da branim

Poznavaoci fudbalske igre tvrde da je dobar golman pola tima. I upravo tu tvrdnju potvrđuje golman Ibra, Adis Kuč.

Fudbaleri Ibra upisali su i 9 -tu uzastopnu pobjedu u ovogodišnjem takmičenju u Trećoj ligi- grupa Sjever.

subota, 27 Oktobar 2018 11:22

O uspjesima Ibra na Areni Spot 1

Uspjesi fudbalera Ibra u Trećoj ligi grupa Sjever nijesu prošli nezapaženo, ne samo u Rožajama, već su zainteresovali i širu sportsku javnost.

četvrtak, 25 Oktobar 2018 16:46

Amin Hot pojačao Ibar

Jedan od najuspješnijih rožajskih sportista, košarkaš sa internacionalnom karijerom, Amin Hot ponovo je u redovima matičnog kluba.

nedjelja, 21 Oktobar 2018 10:51

Fudbaleri Ibra spremni za osmu pobjedu u nizu

Fudbaleri Ibra u Mojkovcu igraju danas za osmu pobjedu u nizu.

četvrtak, 11 Oktobar 2018 13:19

Izvidjači se još jednom okitili medaljama

Članovi Izviđačkog odreda ''Ibar'' nedavno su na takmičenju za starije i mlađe izviđače i pionirke, koje je organizovao Savez izviđača Crne Gore, a koje je održano u Podgorici, osvojili prvo i treće mjesto.

U Sportskom centru na Bandžovom Brdu održan je XXl Međunarodni Džudo turnir povodom Dana opštine Rožaje.

U organizaciji Džudo kluba “Ibar” sutra, 29. septembra, u Rožajama će biti održan XXI Međunarodni džudo turnir koji se tradicionalno priprema u susret obilježavanju Dana opštine.
četvrtak, 27 Septembar 2018 17:11

Sportski centar realizuje više važnih projekata

U Sportskom centru na Bandžovom brdu u toku je realizacija više značajnih projekata za sportsku edukaciju i trening dječaka i djevojčica.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!