U okviru trećeg kola Balkanske lige, košarkaši Ibra poraženi su sinoć od ekipe Akademik Bulteks iz Plovdiva rezultatom 69:79.

utorak, 19 Novembar 2019 13:19

Turnir u zingu „Adžo zinga“

U organizaciji ZK „Bihor“ u prostorijama ovoga udruženja, u nedjelju 17. novembra ove godine, održan je tradicionalni turnir pod nazivom „Adžo zinga“. 

Večeras će u Hali sportova na Bandžovom Brdu, u okviru trećeg kola Balkanske lige, košarkaši Ibra ugostiti ekipu Akademik Bulteks iz Plovdiva.

Trinaest kik-boksera iz rožajskog Univerzuma učestvovalo je na Balkanskom turniru u Nišu „Balkan best fighter“ u disciplinama kik-lajt i lou-kik.

Kik bokser Dejvid Kajević osvojio je prvo mjesto na Balkanskom kupu u Nišu, odlukom sudija 3:0, u kategoriji 81 kg.

U 17. kolu Druge fudbalske lige, Ibar je igrao sa ekipom Lovćena a utakmica je završena rezultatom 1:1

Eldin Rastoder putuje sa reprezentacijom Crne Gore za Irsku na prvu utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se održava sljedeće godine.

petak, 08 Novembar 2019 13:43

Amin Hot u idealnoj petorci osmog kola

U osmom kolu Slovačke košarkaske lige tim rožajca Amina Hota, Levice porazio je Komarno rezultatom 73-64.

petak, 08 Novembar 2019 10:54

Huremović na Državnom prvenstvu Crne Gore

Na predstojećem prvenstvu Crne Gore za kadete, juniore i mladje seniore koje će biti održano 9. novembra 2019. godine u Podgorici , učestvovaće i majstor karatea iz Rožaja, Denis Huremović .

utorak, 05 Novembar 2019 09:03

Ibar dva meča igra pred praznim tribinama

Košarkaši Ibra igraće dva meča pred praznim tribinama, odlučio je komesar za takmičenje Košarkaškog saveza Crne Gore Miomir M. Mugoša.

utorak, 05 Novembar 2019 08:46

Košarkaši Ibra savladali Zetu

Košarkaši Ibra i u četvrtoj utakmici ERSTE lige bili su ubjedljivi. Naime, oni su u Podgorici savladali Zetu rezultatom 103 : 79.

ponedjeljak, 04 Novembar 2019 09:52

Nastavlja se Erste liga, Ibar gostuje Zeti

U četvrtom kolu Erste lige košarkaši Ibra gostuju ekipi Zete u Golubovcima. Nakon prva tri kola rožajci imaju maksimalan učinak i dijele prvo mjesto na tabeli sa ekipama Sutjeske i Studentskog Centra.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!