Utorak, 23 Februar 2021 07:46

Košarkaši Crne Gore bolji od Njemačke

Košarkaška reprezentacija Crne Gore pobijedila je sinoć u Podgorici selekciju Njemačke 82:75, u utakmici posljednjeg kola G grupe kvalifikacija za Eurobasket.

Crnogorske fudbalerke deklasirale su Sjevernu Makedoniju. Po dva gola postigle su Armisa Kuč i Slađana Bulatović.

Crnogorski vaterpolisti nastupiće na Olimpijskim igrama u Tokiju ove godine!

“Ajkule” su u dramatičnom polufinalu kvalifikacionog turnira u Roterdamu, nakon boljeg izvođenja peteraca, pobijedile Hrvatsku rezultatom 14:12.

Selektor U-17 reprezentacije Crne Gore Radovan Kavaja objavio je spisak igrača koji će od 22. do 26. februara boraviti na pripremama u Podgorici.

Četvrtak, 18 Februar 2021 10:39

Vaterpolisti Crne Gore bolji i od Grčke

Podgorica, (MINA) – Vaterpolo reprezentacija Crne Gore pobijedila je juče u Roterdamu selekciju Grčke 8:4 (4:1, 1:1, 1:1 i 2:1), u utakmici četvrtog kola A grupe kvalifikacionog turnira za plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

Ponedjeljak, 15 Februar 2021 18:35

Mileva Magdelinić, djevojka za 10

U sva tri posljednja kola Prve crnogorske lige za odbojkašice, a ukupno čak pet puta u dosadašnjem dijelu šampionata, Mileva Magdelinić je bila najbolja poenterka. Djevojka koja je nedavno napunila tek 19 godina (rođena 25. decembra 2001), igra u vrhunskoj formi i kao kapitenka predvodi mladu i neustrašivu ekipu Jedinstva iz Bijelog Polja.

Petak, 12 Februar 2021 19:13

Fudbaleri Ibra bolji od prvoligaša

U trećem kontrolnom meču fudbaleri Ibra pobijedili su prvoligaša ekipu Podgorice u Podgorici u njihovoj generalnoj probi pred start šampionata u Prvoj ligi koji počinje sledećeg vikenda.

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore danas putuje za Roterdam na kvalifikacioni turnir za odlazak na Olimpijske igre. Kapiten Draško Brguljan zadovoljan je kako je ekipa odradila pripreme za ono što ih očekuje u Holandiji.

Na današnji dan 8. februara 1984. godine otvorene su XIV zimske olimpijske igre čiji je domaćin bilo Sarajevo.

Košarkašice Crne Gore pobijedile su Švedsku 69:67 u pretposljednjem kvalifikacionom meču za plasman na Eurobasket ove godine.

Četvrtak, 04 Februar 2021 07:31

Košarkaši Budućnosti nemoćni protiv Virtusa

Budućnost Voli je bila nemoćna protiv Virtusa u "Morači" 99:89 i tako doživjela treći poraz u četiri kola Top 16 faze Eurokupa.

Džip klub "Hajla" Rožaje obavještava sve prijatelje i članove Kluba da će se dugo najavljivana, a još duže očekivana MEĐUNARODNA ZIMSKA DŽIPIJADA 2021. održati 13. i 14. februara 2021. godine.
X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!