RADIO ROŽAJE LIVE!

 

 

Na adresu Košarkaškog kluba ''Ibar'' ovih je dana stigao je poziv za trenera Demira Kalića, od renomirane američke Košarkaške Agencije ''EURO PRO CONNET'', koju zastupa direktorica Stephanie Douglas, da učestvuje na prestižnom košarkaškom kampu u Detroitu, koji će se održati od 11-24 juna.

Igre malih zemalja Evrope biće svečano otvorene večeras, ceremonijom pod zidinama budvanskog Starog rada, koja počinje u 21 sat. Predstaviće se najznačajniji trenuci istorije zemlje, kao i najveći sportski uspjesi.

utorak, 21 Maj 2019 10:07

Ibar 22. maja protiv Cetinja

Fudbaleri Ibra s nestrpljenjem očekuju prvu kfalifikacionu utakmicu baraža za popunu Druge fudbalske lige Crne Gore, koju će odigrati 22. maja na Cetinju sa isoimenom ekipom.

Fudbaleri Ibra s nestrpljenjem očekuju prvu kvalifikacionu utakmicu baraža za popunu Druge fudbalske lige Crne Gore, koju će odigrati 22. maja na Cetinju sa istoimenom ekipom.

Ženski fudbal strahovito je napredovao u posljednjoj deceniji, ali i dalje zaostaje po mnogim aspektima, za muškim. Odnos prema ovom sportu još je pod uticajem predrasuda o tome da li nežniji pol može da se bavi fudbalom uopšte.

ponedjeljak, 13 Maj 2019 15:43

Fudbaleri Ibra gosti Cetinjanima

U prostorijama FSCG održano je izvlačenje parova za utakmice Baraža za popunu Druge lige Crne Gore koje će odigrati prvaci fudbalskih regija u okviru Treće lige. Kao što je poznato Ibar je ubjedljivo bio prvi u Sjevernoj regiji a u Baražu su se pored rožajaca našli Cetinje i Drezga.

nedjelja, 12 Maj 2019 06:52

Šestica za kraj

Sezona za pamćenje za fudbalere Ibra završena je juče ubjedljivim trijumfom protiv Gusinja u gostima, rezultatom 6:3.

Amaterski boks se često naziva i olimpijskim boksom zbog činjenice da se pravila te verzije boksa koriste, na Olimpijskim igrama.

Fudbaleri i rukovodstvo Ibra na prigodnoj svečanosti proslavili su osvajanje prvog mjesta u prvenstvu Treće lige grupa Sjever i plasman u Baraž za popunu Druge lige.

Poznati rožajski kik bokser, Mensur Murić u subotu je u njemačkom gradu Damštadu pobijedio nekadašnjeg svjetskog šampiona Dominika Santla.

ponedjeljak, 06 Maj 2019 09:52

Fudbaleri Ibra pobijedili ekipu Fair Play-a

Fudbaleri Ibra pobijedili su ekipu Fair Play-a rezulatom 11:0. Po dva puta mrežu gostiju tresli su Elvis Kalač, Filip Ćipranic i Semir Kalač.

Mladi i perspektivni švedski teniser, Edis Nokić, kome su roditelji rođeni u Rožajama, predstavlja po mišljenju stručnjaka budućnost bijelog sporta u ovoj skandinavskoj državi.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!