Ministar prosvjete Damir Šehović kazao je da očekuje da će se u narednih nekoliko dana studenti Visoke medicinke škole u Beranama useliti u Univerzitetski centar.

Predstavnici vlade i kineske kompanije CRBC potpisali su Memorandum o razumijevanju i saradnji za projekat izgradnje autoputa Bar-Boljare na principima privatno-javnog partnerstva.

srijeda, 21 Mart 2018 07:10

Ponovo isključenja struje

Zbog radova na mreži od devet sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće Kalače i Skarepača, saopštavaju iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Delegacija Vlade Crne Gore predvođena ministrom saobraćaja i pomorstva, gdin-om Osmanom Nurkovićem, učestvuje na Crans Montana Forumu koji se održava od 15. do 20. marta u Dakhli, Maroko.

Crans Montana Forum se organizuje pod pokroviteljstvom kralja Muhameda VI a okuplja vođe država i Vada, ministre, regionalne i međunarodne organizacije, poslanike i predstavnike biznisa iz čitavog svijeta pa samim tim predstavlja jedinstvenu platformu za razmjenu znanja i iskustva i promociju potencijala Crne Gore. 

Ministarstvo evropskih poslova raspisuje konkurs za učenike crnogorskih osnovnih i srednjih škola povodom obilježavanja Dana Evrope. Konkurs je otvoren od 20. marta do 27. aprila.

srijeda, 14 Mart 2018 07:26

Bandzovo brdo nekoliko sati bez struje

U Rožajama od 10:00 do 12:30 sati bez struje će biti Bandzovo brdo.

Na poziv Regionalnog savjeta za saradnju (Regional Cooperation Council-RCC), ministarka nauke dr Sanja Damjanović boravi u Briselu, gdje učestvuje na 4. sastanku Donatorske podrške za Zapadni Balkan, navodi se u saopštenju Ministarstva nauke.

Kako bi unaprijedila finansijska znanja i vještine posebno kod djece i mladih, Centralna banka Crne Gore će naredne sedmice, od 12. do 18. marta obilježiti Svjetsku nedjelju novca pod sloganom "O novcu je važno znati".

Investiciono razvojni fond (IRF) plasirao je u crnogorsku privredu u prošloj godini 175,6 miliona eura, što je 37 odsto više nego 2016. godine a definisao je kreditne linije za podršku visokoškolcima, tehnološkim viškovima i ženama u biznisu.

četvrtak, 08 Mart 2018 07:13

Ponovo isključenja struje

Zbog radova na mreži u terminu od devet do 14 sati i 30 minuta bez struje će biti Daciće, saopštavaju iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Državna izborna komisija (DIK) potvrdila je kandidaturu za predsjednika Crne Gore predsjedniku Stranke pravde i pomirenja u Crnoj Gori, Hazbiji Kalaču.

Ministarstvo nauke raspisalo je konkurs za sufinansiranje naučnoistraživačke i inovativne djelatnosti u ovoj godini, kojim se naučnoistraživačkoj zajednici Crne Gore stavlja na raspolaganje 400 hiljada eura.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!