Predsjednik Bošnjačke stranke Rafet Husović, uputio je telegram saučešća ambasadorki Turske u Crnoj Gori Songul Ozan, povodom snažnog zemljotresa koji je juče pogodio istočnu Tursku, u kojem je stradalo više od dvadeset osoba, a više od hiljadu povrijeđeno.

Predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović uputio je telegram saučešća predsjedniku Republike Turske, Redžepu Tajipu Erdoganu.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je stalnog izvjestioca Evropskog parlamenta za Crnu Goru Tonina Piculu, koji je boravio u posjeti Crnoj Gori.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 23. januara - Dana novinara Crne Gore, svim novinarima u Crnoj Gori, učesnicima svečane akademije i predsjedniku Društva crnogorskih novinara Nikoli Vujanoviću, uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

Zaštitnik ljudskih prava i sloboda Crne Gore Siniša Bjeković, čestitao je Dan novinara Crne Gore sa porukom da je poštovanje vrijednosti i principa slobodnog i profesionalnog novinarstva od značajnog uticaja za ostvarivanje ljudskih prava i sloboda i ukupnog napretka svakog društva.

srijeda, 22 Januar 2020 19:57

Počele pripreme za 47. Sandžačke igre

Danas je održan radni sastanak u okviru priprema za 47. Sandžačke igre čiji će domaćin, početkom avgusta ove godine, biti opština Rožaje.

Podgorica, 22. januar 2020. – Javni poziv za organizovanje stručnih obuka za nezaposlene u manje razvijenim opštinama Crne Gore, otvoren je do četvrtka, 30. januara 2020. godine. Za bespovratna sredstva Kraljevine Norveške u ukupnom iznosu od 150.000 evra, izdvojenih preko projekta „Norveška za vas – Crna Gora“, mogu da konkurišu privatne firme, lokalne samouprave ili javna preduzeća, licencirani organizatori obrazovanja odraslih, nevladine organizacije i drugi entiteti za sprovođenje programa obuke za nezaposlene.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, otputovaće danas u Jerusalim, gdje će na poziv izraelskog predsjednika Ruvena Rivlina, učestvovati na Petom svjetskom forumu “Sjećanje na holokaust, borba protiv antisemitizma“.

Pitanje priznavanja crnogorskih vozačkih dozvola u Njemačkoj treba riješiti, kako bi građani Crne Gore koji žive u ovoj državi konačno premostili ovu barijeru, koja ih umnogome usporava u svakodnevnim aktivnostima, saopšteno je iz Bošnjačke stranke.

utorak, 21 Januar 2020 11:23

Cijene goriva bez promjena

Cijene goriva neće se mijenjati u naredne dvije sedmice, saopštilo je Ministarstvo ekonomije.

ponedjeljak, 20 Januar 2020 09:06

Konkurs za stipendije Vlade Republike Slovačke

Obavještavamo zainteresovane kandidate da Vlada Republike Slovačke dodjeljuje kandidatima iz Crne Gore stipendije, na osnovu bilateralnog sporazuma potpisanog između Ministarstva obrazovanja, nauke, istraživanja i sporta Republike Slovačke i Ministarstva prosvjete Crne Gore.

Predstavnici udruženja „MonteHess“ predstavili mogućnosti za ulaganja u CG

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!