četvrtak, 24 Maj 2018 14:34

Vlada izdvoja 50.000 eura za RTV Pljevlja

Vlada je na sjednici koja je održana 24. maja odlučila da izdovoji 50.000 eura interventne pomoći Radio-televiziji Pljevlja.

Mladi ljudi koji žele da se bave privatnim poslom imaju punu podršku Vlade Crne Gore i Ministarstva ekonomije, kako bi što lakše i povoljnije pokrenuli svoje ideje, kazala je ministarka ekonomije Dragica Sekulić.

četvrtak, 24 Maj 2018 12:25

Investicioni bum u Rožajama

Rožaje je ovih dana jedno veliko gradilište, kazao je Rusmir Džudžević, sekretar Sekretarijata za planiranje i uredjenje prostora i zaštitu životne sredine u rožajskoj opštini i dodao da se investicione aktivnosti izvode na više lokacija.

četvrtak, 24 Maj 2018 06:30

Isključenja struje u više mjesta

U Rožajama, od devet sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati Rijeka, Biševo, Binjoše, Grablje, Kačari, Blace, Paučina, Kačapore, Kurbardovići, Bać, Murići, Repetitor, Džudževići, Jablanica, Granit Separacija, Kajevići, Pripeč, Crnča, Dračenovac, Malindubrava i Vuča.

Zavod za zapošljavanje Crne Gore odbacio je navode Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) da su zloupotrijebili državni novac u predizborne svrhe.

Povodom jučerašnjeg požara u kojem su izgorjele prostorije RTV Pljevlja, Sindikat medija Crne Gore daje sljedeće:

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Direktor Direkcije Javnih radova Crne Gore, Almer Kalač i vlasnik firme DOO “Tofi” Rožaje, Isljam Mujević potpisali su danas Ugovor o izgradnji Gradske tržnice u Rožajama koji je vrijedan 885 hiljada eura.

Bošnjačka stranka povodom 21. maja- Dana nezavisnosti Crne Gore i obilježavanja dvanaest godina samostalnosti, upućuje čestitke svim građanima u državi i dijaspori.

Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR) u saradnji sa JU Dječji savez Podgorica, tradicionalno povodom Svjetskog dana borbe protiv pušenja - 31.maja, organizovalo je Sedamnaesti nagradni Konkurs za likovne i literarne radove za učenike osnovnih škola u Crnoj Gori.

petak, 18 Maj 2018 06:08

Isključenje struje

Zbog radova na mreži u terminu od devet do 14 sati i 30 minuta struju neće imati Donja Lovnica i Bubovići, saopštavaju iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Na konkursu ,, Solidarnost iz našeg ugla“ koji je organizovala Evropska alternativa u okviru projekta,, TransSol“, učenici Gimnazije, članovi dramske sekcije, Zahir Šabotić, Dino Kalač i Kanita Šabotić, dobitnici su treće evropske nagrade za video- dramu ,, Otvorite svoja srca “.

OBAVJEŠTENJE BOŠNJAČKOG VIJEĆA U CRNOJ GORI

Obavještavamo Vas da je 11. maja 2018. godine otvorena prva Nacionalna Bošnjačka biblioteka u Crnoj Gori. Biblioteka se nalazi u ulici Raduna Đukića bb u Rožajama. (prostorije Bošnjačkog vijeća). Radno vrijeme biblioteke je od 9h do 15h, u tom period svi zainteresovani građani mogu koristiti usluge biblioteke. U biblioteci možete naći knjige iz svih oblasti.

U toku mjeseca Ramazana pristup bibliotečkoj građi je besplatan. Po isteku mjeseca Ramazana članarinu neće plaćati: penzioneri, lica sa posebnim potrebama, lica sa invaliditetom, studenti i učenici osnovnih i srednjih škola.

1a4db616dd62ba1ca0bc919bd5f9f1c1_M.jpg

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!