Saopštenje sa sastanka predstavnika manjinskih partija sa direktorom kancelarije za Jugoistočnu Evropu u Stejt Dipartmentu, Metju Palmerom:

Večeras, sa akšamom, nastupa Nova 1439. hidžretska godina.

Polaganjem cvijeća, učenjem Fatihe i odavanjem počasti žrtvama genocida, 20. septembra je obilježena 14. godišnjica od zvaničnog otvaranja Memorijalnog centra Srebrenica-Potočari - Spomen obilježje i mezarje za žrtve genocida iz 1995. godine u kojem su do sada ukopane 6.575 žrtve genocida.

Trosatnom sastanku predsjednika Crne Gore, Filipa Vujanovića i delegacije koju je predvodio sa predstavnicima Bošnjačkog saveza Crne Gore u Njujorku prisustvovali su i ambasador naše države u Vašingtonu, Nebojša Kaluđerović, kao i konzuli u Njujorku, Željko Stamatović i Amer Cikotić.

Po šesti put organizovaće se program stručnog osposobljavanja osoba sa stečenim visokim obrazovanjem za 2017/18. godinu.

srijeda, 13 Septembar 2017 06:31

Zaseok Fejzići bez struje

Od osam sati i 30minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje će u Rožajama biti zaseok Fejzići.

utorak, 12 Septembar 2017 16:33

Husović razgovarao sa ambasadorom Palestine

Potpredsjednik Vlade Crne Gore, Rafet Husović je primio 12. septembra, u Podgorici ambasadora Palestine, Rabii Alhantoulija, tema njihovog susreta je bila je odnos dvije države.

Direktor Polimskog muzeja, arheolog Predrag Lutovac rukovidi radovima na iskopavanju skeleta u blizini bjelopoljskog trga.

Turska Agencija za međunarodnu sradnju i koodinaciju (TIKA) u Crnoj Gori od 2007. realizovala je skoro 300 projekata vrijednih oko 20 miliona eura, kazao je koordinator ove Agencije u Crnoj Gori, Ahmet Altun.

Na putu približavanja medija u Crnoj Gori evropskim standardima potrebno je osnažiti samoregulaciju, poručio je šef Delegacije EU U Crnoj Gori, Aivo Orav na početnoj konferenciji pod nazivom „Staza kojom se kreću novinari“.

petak, 08 Septembar 2017 06:34

Besnik danas bez struje

Zbog radova na mreži, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energiom ostaće Donji Besnik,  saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

četvrtak, 07 Septembar 2017 15:25

Vučić stigao u Bosnu i Hercegovinu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u Sarajevo, gde će se tokom svoje prve bilateralne posete BIH u svojstvu šefa države sastati sa članovima Predsedništva Draganom Čovićem, Bakirom Izebegovićem i Mladenom Ivanićem.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!