Petak, 18 Septembar 2020 07:10

Predsjednik Đukanović čestitao Dan Opštine Nikšić Istaknuto

Autor 
ocijeni
(0 glasova)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 18. septembra - Dana Opštine Nikšić, predsjedniku Veselinu Grboviću, predsjedniku Skupštine opštine Radivoju Nikčeviću, odbornicima Skupštine opštine i svim građanima Nikšića.

„Slobodarska tradicija i njegovanje antifašističke ideje i dostignuća, duboko su utkani u istoriju Nikšića, bez koje se slavna crnogorska istorija ne može ni zamisliti. Hrabrost, patriotizam i preduzimljivost građana, učinili su Nikšić pokretačem razvoja cijele Crne Gore, i u velikoj mjeri uticali na oblikovanje današnje moderne nezavisne države, sa dinamičnim ekonomskim i demokratskim napretkom, članice NATO-a i lidera u pregovaračkom procesu sa EU.

Nikšić iz godine u godinu dobija sve više izgled savremenog urbanog centra, nastavljajući da njeguje preduzetnički duh, epitet grada kulture i stvaralaštva, kao i vjesnika novog tehnološkog razvoja. Ti uspjesi svjedoče o jasnoj strateškoj viziji koja je ostvarena i na državnom i lokalnom nivou, što će vjerujem dodatno motivisati i državne organe da gradu pod Trebjesom posvećuje posebnu pažnju.

Uprkos krizi izazvanoj pandemijom virusa COVID-19, čije su posljedice drastično pogodile i Crnu Goru, uvjeren sam da će postignuta ekonomska održivost, završeni i započeti projekti na teritoriji opštine, kao i adekvatna valorizacija privrednih i ljudskih resursa, biti garant bolje budućnosti Nikšića, a time i cijele države.

Još jednom vam čestitam praznik i upućujem srdačne pozdrave.”

pogledano 658 puta Zadnji put promjenjen Petak, 18 Septembar 2020 07:29

Dodaj komentar

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "RadioRozaje" se ne mogu smatrati odgovornim za napisano.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama. Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite Administratoru.


Sigurnosni kod Refreširaj
X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!