RADIO ROŽAJE LIVE!

 
utorak, 19 Februar 2019 19:17

Jama na Vukoseru ograđena

Od davnina su se ispredale priče o nesvakidašnjem propadanju tla i nastajanju iznenadnih rupa u zemlji.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je prvog potpredsjednika Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD)Jurgena Rigterinka koji boravi u posjeti Crnoj Gori.

Premijer Duško Marković, poručio je danas na svečanom otvaranju Ski centru Kolašin 1600 da će ovaj projekat i kao i ostalo što Vlada radi kada je u pitanju zimski turizam i skijaški centri biti snažan podsticaj za dalji razvoj Sjevera i njegov ukupni progres.

U nastavku aktivnosti na Minhenskoj bezbjednosnoj konferenciji, predsjednik Đukanović je imao odvojene susrete sa ministrom vanjskih poslova Slovačke i predsjedavajućim Organizacije za evropsku bezbjednost i saradnju (OEBS) Miroslavom Lajčakom i predsjednikom Vlade Hrvatske Andrejom Plenkovićem.

Sindikat medija Crne Gore i Sindikat informativne, izdavačke i grafičke djelatnosti su sa zabrintošću primili vijest o nasrtaju na direktora Radio Tivta, Dragana Popadića i najoštrije osuđuju ovaj događaj.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović drugog dana učešća na Minhenskoj bezbjednosnoj konferenciji sastao se sa predsjednicima Slovenije, Ukrajine, Albanije i premijerima Gruzije i Kosova

Saopštenje: Predsjednik Đukanović učešće na Minhenskoj bezbjednosnoj konferenciji započeo nizom bilateralnih susreta

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović učestvovaće na Minhenskoj bezbjednosnoj konferenciji, na poziv predsjedavajućeg Volfganga Išingera.

Unija lokalnih javnih emitera Crne Gore najoštrije osuđuje današnji napad na gl Upravnog odbora ovog udruženja i direktora Radio Tivta, Dragana Popadića.

Na uzvišenju "Vukoser", u neposrednoj blizini Glavnog gradskog rezervora za vodu, 10. februara 2019. godine, došlo je do propadanja tla i stvaranja ogromne jame, prečnika desetak metara i dubine oko dvadeset metara.

Predsjednik Sindikalne organizacije RTR, Rešad Kalač, član je Glavnog odbora Sindikata medija Crne Gore i 8. februara 2019. godine, učestvovao je u radu treće redovne sjednice u Podgorici.

Kabinet predsjednika Vlade u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma obezbijediće neophodnu podršku u donošenju planske dokumentacije koja je osnov za realizaciju razvojnih projekata na Sjeveru – zaključeno je na sastanku sa predstavnicima opština Sjevernog regiona i Uprave javnih radova, koji je organizovan u Kabinetu premijera Duška Markovića.
X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!