RTR 3

RTR 3

ponedjeljak, 18 Decembar 2017 11:27

Sot është Dita ndërkombëtare e emigrantëve

Sot 17 vjet më parë, 18 dhjetori shënon Ditën ndërkombëtare të emigrantëve, vendosur në vitin 2000 nga Organizata e Kombeve të Bashkuara.

ponedjeljak, 18 Decembar 2017 11:25

Teodo mposht IBAR

Në xhiron e 8-të të Erste Ligës  së  Malit të Zi ekipi i basketbollit Ibar gjatë vikendit ishte mysafir i ekipit Teodo në Tivat, ekipi Ibar përjetuan një humbje  të madhe me rezultatin 96-59.

ponedjeljak, 18 Decembar 2017 11:21

Markoviq udhëton për në Bruksel

Kryeministri i Mali të Zi, Dushko Markoviq do të udhëtoje sot për në Bruksel  ku do të marrë pjesë në një takim jo formal me kryeministrat e vendeve të Ballkanit Perëndimor.

ponedjeljak, 18 Decembar 2017 11:16

Umbajt takimi letrar "Zaim Azemoviq"

Më 16 dhjetor në Qendren e kultures së Rozhajë është mbajtur edicioni i dytë letrar ”Zaim Azemoviq” në këtë takim letrar pjesë kanë marrë shkrimtarët Dragan Koprivica, Nadija Rebronja, Rebeka Qilloviç, Mirsada Shabotiq dhe Safet Hadroviq.

četvrtak, 07 Decembar 2017 20:12

KAMEN TEMELJAC ZA ZGRADU ŽENSKOG INTERNATA

U kompleksu Medrese “Mehmed Fatih” postavljen  je kamen temeljac za zgradu Internata za učenice.
srijeda, 06 Decembar 2017 11:12

Održano takmičenje "Od ideje do biznisa"

U rožajskoj Gimnaziji "30. septembar" od 2012. godine realizuje se projekat "Vrata mladih" u okviru kojeg je 5. decembra održano takmičenje pod nazivom "Od ideje do biznisa".

Podgorica zyrtare përfundimisht nuk do të bëjë Marrëveshje të re me Kosovën rreth çështjes së vijës kufitare.

utorak, 05 Decembar 2017 11:20

Ibra: ndaj Levski-t do ta jepim maksimumin

Ekipi i basketbollit Ibar në sallen Sportive në Banxhovo brdo ka shansin më shënuar fitoren e pare në Ligën Ballkanike, Pas tri fitoreve, ekipi I rozhajës do të prêt një ekipi shum të mire ekipin Levski-t nga Sofia.

Dita Ndërkombëtare e Vullnetarizmit është e caktuar nga Asambleja e Përgjithshme OKB-së më vitin 1985 dhe u dedikohet të gjithë atyre vullnetarëve të shumtë anembanë botës, të cilët sakrifikojnë interesat e tyre personale, në interes të shoqërisë dhe komunitetit.

Sekretariati për Administratë dhe vemprimtari shoqerore në Rozhajë ka sjell konkursin për ndarjen e çmimeve për sportistet dhe klubet sportive të komunës së Rozhajës për vitin 2017.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!