Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je novoimenovanog ambasadora Crne Gore u Ujedinjenom  Kraljevstvu Velike Britanije i Sjeverne Irske (UK) Vladimira Beratovića.

Ministarstvo rada i socijalnog staranja, Ministarstvo finansija, Direktorat za ugovaranje sredstava EU pomoći uz podršku Delegacije EU u Crnoj Gori raspisalo je Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru kojeg će se pružiti podrška poslodavcima u manje razvijenim crnogorskim opštinama u cilju otvaranja novih radnih mjesta i povećanja zapošljivosti.

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 664 uzorka na novi koronavirus.

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime predsjedniku opštine Veselinu Grboviću, predsjedniku Skupštine opštine Radivoju Nikčeviću, odbornicima u Skupštini opštine i građanima Dan opštine Nikšić.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 18. septembra - Dana Opštine Nikšić, predsjedniku Veselinu Grboviću, predsjedniku Skupštine opštine Radivoju Nikčeviću, odbornicima Skupštine opštine i svim građanima Nikšića.

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković saopštio je jutros u Pljevljima da su taj grad i vodeće kompanije koje u njemu posluju – Rudnik uglja (RUP) i Elektroprivreda Crne Gore kao vlasnik rudnika i Termoelektrane – predstavljaju simbol uspjeha i transformacije u uspješne kompanije koje donose veliku dobit.

Prostorno planiranje, stvaranje uslova za zasnivanje kvalitetnog biznisa i otvaranja radnih mjesta i unaprjeđenje saobraćajne i komunalne infrastrukture, prioriteti su budućeg razvoja Gusinja i sigurno mogu biti značajno podržani od strane Vlade, saopštio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, nakon obilaska Gusinja i razgovora sa rukovodstvom te Opštine.

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković danas je u Tivtu u razgovoru sa rukovodstvom opštine čestitao na realizaciji planiranih projekata i nastavku uspješnog razvoja grada i saopštio da će sljedeća vlada, koju će dominantno formirati Demokratska partija socijalista, beskompromisnoobezbijediti realizaciju nove vizije razvoja Aerodroma Crne Gore u interesu Podgorice, Tivta i cijele Crne Gore bez obzira ako će u tom procesu biti pogođen nečiji pojedinačni ili partijski interes.

Predsjednik Vlade Duško Marković posjetio je jutros trafostanicu Lastva Grbaljska i tom prilikom poručio da je Crna Gora među prvima u Evropi uhvatia korak sa novim trendovima u energetici te da je zahvaljujući tome naša energetika spremna da preuzme ulogu jednog od najsnažnijih nosilaca ekonomskog oporavka od posljedica pandemije novog korona virusa.

Srijeda, 12 Avgust 2020 10:12

Svjedočićemo ubrzanom napretku Mojkovca

Autor

Premijer Duško Marković čestitao je građanima i rukovodstvu Dan opštine Mojkovac, navodeći da ćemo svi svjedočiti ubrzanom ekonomskom napretku tog kraja.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!