M:TEL TURIST - PAKET SA NAJVIŠE INTERNETA!

 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 656

Bajramske čestitke

Bajramske čestitke (70)

Ponedjeljak, 19 Juli 2021 20:29

FK Ibar - Bajramska čestitka

Autor

 

Igračima stručnom štabu navijačima i svim pripadnicima Islama želimo da nastupajući dane Bajrama provedu sa sebi dragim ljudima prijateljima i komšijama. 

Kurban Bajram šerif mubarek olsun.

Predsjednik OO DPS Rožaje uputio čestitku povodom Kurbqn bajrama.

Reisu IZ-e u Crnoj Gori, Rifat ef Fejziću, imamima i svim muslimanima u zemlji i dijaspori, čestitamo veliki blagdan Kurban bajram sa željom da ga provedu u radosti, darivanju i duhu vjekovne tradicije, protkane vjerskom plemenitošću i tolerancijom.

Ponedjeljak, 19 Juli 2021 14:38

Ministar Sekulović čestitao Kurban bajram

Autor

Ministar unutrašnjih poslova i koordinator Ministarstva pravde, ljudskih i manjinskih prava Sergej Sekulović čestitao je svim građanima islamske vjeroispovijesti predstojeći praznik, Kurban – bajram.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom Kurban Bajrama, reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu ef. Fejziću i svim građanima islamske vjeroispovijesti u Crnoj Gori, sa željom da praznične dane provedu u miru, ispunjeni radošću zajedno sa svojim porodicama, okruženi prijateljima, komšijama i ljudima dobre volje.

Ponedjeljak, 19 Juli 2021 14:34

Premijer Krivokapić čestitao Kurban - bajram

Autor

Predsjednik Vlade Crne Gore, prof. dr Zdravko Krivokapić čestitao je svim građanima islamske vjeroispovijesti nastupajući praznik Kurban - bajram.

 

 foto.jpg

„Neka nas simbolika žrtve koja se vezuje za Kurban-bajram ohrabri da se kao pojedinci i društvo izdignemo iznad prosjeka i žrtvujemo za ideal građanske Crne Gore, društva mira, tolerancije i blagostanja, u cilju izgradnje bolje i sigurnije budućnosti za svu našu djecu“, naveo je potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović u čestitki povodom Kurban-bajrama.

Predsjednik Opštinskog odbora Bošnjačke stranke u Rožajama Husein Kurtagić  uputio je čestitku reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu ef. Fejziću, te pripadnicima islama u Crnoj Gori i dijaspori povodom nastupajućeg Kurban -Bajrama.

Srpska Pravoslavna parohija Rožajska

Svim pripadnicima islamske vjere u Crnoj Gori i dijaspori upućujem najiskrenije čestitke povodom nastupajućeg kurbanskog Bajrama, uz želje da ga provedete u zdravlju i veselju, zajedno sa Vašim najmilijim!
 

radio logo

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!