×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 656

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 3322

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 3318

NVO Karika obišao je pjesnik Enver Muratović koji je u interaktivnom razgovoru sa polaznicima radionice, odgovarao na njihova pitanja predstavivši im se kroz svoju poeziju i haiku poeziju. Također, g-din Enver Muratović je polaznicima darovao poklone - po primjerak knjige "Rifat" koja je doživjela treće izdanje, autora - savremenog pisca, Saladina Dina Burdžovića.

OSVRT NA ZBIRKU POEZIJE ,,ZEJNA” SULEJMANA-BEĆE KUJEVIĆA

U Bašči su održni XXXII Književni susreti ,,Miroslav Đurović".

 U Galeriji "Hilmija Ćatovic", otvoren je  XIX likovni salon Likovnog kluba "Kula".

Umjetnička izložba „Axis Mundi“, autorke Amine Ademagić, otvorena je sinoć u Kući Rista Ratkovića, prenosi Radio Bijelo Polje

15-7-2.jpg

Zahvaljujući neumornom posleniku kulture i direktoru Centra za kulturu Rožaje Beći Kujeviću ovih dana je iz štampe izašla prva zbirka poezije Munevere Sutović i zablistala na poetskom nebu Crne Gore. Centar za kulturu Rožaje nastavlja svoju plemenitu misiju ka afirmaciji najljepših vrijednosti savremene kulturne scene.

Međunarodni festival dječje pjesme "Zlatna pahulja" 2021 održaće se 19. i 20. marta ove godine, a ne kako je ranije najavljeno 11. i 12. marta.

Osvrt na panoramu pjesništva Bošnjakinja Crne Gore “Lirski zinet”

Piše: Božidar Proročić, književnik i publicista

Savjetnica predsjednika Vlade za manjine Maida Gorčević danas je prisustvovala uručenju nagrada pobjednicima na konkursu za najbolju novinarsku priču u okviru projekta „Promocija kulture i jezika Roma i Egipćana“, koji NVO Građanska alijansa sprovodi u saradnji sa Ministarstvom pravde, ljudskih i manjinskih prava.
Ponedjeljak, 25 Januar 2021 11:58

"Zlatna pahulja" 12. i 13. marta

Međunarodni festival dječje pjesme „Zlatna pahulja“ održaće se 12. i 13. marta 2021. godine.

 

radio logo

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!