×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 656

Nevladino udruzenje „Olakšajmo život djeci sa posebnim potrebama “ – Rožaje, koje je osnovano 20. avgusta 2004. godine, je organizacija koja se bavi poboljšanjem položaja djece i omladine sa teškoćama u razvoju i njihovom integracijom u društvenu sredinu.

NVO „Centar kreativnih vještina“ iz Berana realizuje projekat „Mislim i pazim u saobraćaju“.

Rožajska čaršija uoči novogodišnjih praznika neće biti okićena.

Pod sloganom „Naše malo nekome je mnogo“ od 2011. godine u Rožjama djeluje Kulturno-humanitarni centar „Izvor“. Tokom ovog perioda, realizovali su brojne humanitarne akcije, a mnogim ljudima izmamili osmjeh na lice i vratili vjeru u ljude.

Srijeda, 04 Septembar 2019 07:12

Sjever za čistiju Crnu Goru

U okviru kampanje “Sjever za čistiju Crnu Goru“ koju sprovodi nevladina organizacija „Glasnici nade“, danas je u mjestu Bioča sprovedena akcija čisćenja divlje deponije.

Nevladina organizacija „Ikre“ iz Rožaja, u saradnji sa opštinskom Kancelarijom za podsticaj ženskog preduzetništva, sprovodi projekat pod nazivom „Zaustavimo nasilje nad ženama u Rožajama“ koji je finansijski podržan od strane UNDP-a u Crnoj Gori.

Kulturno humanitarni centar „Izvor“ iz Rožaja nastavlja sa sprovođenjem aktivnosti kojima unapređuje životni položaj ljudi kojima je pomoć zajednice neophodna.

Nedjelja, 16 Juni 2019 12:51

"Živite sa nama, a ne pored nas"

Udruženje roditelja djece sa teškoćama u razvoju “Olakšajmo život djeci sa posebnim potebama“ je NVO koja je počela sa radom 20. avgusta 2004. godine u Rožajama.

Kako su i najavili rožajski bajkeri nastavljaju svoju misiju širenja i pokazivanja humanosti na djelu.

Direktor Javnog preduzeća za nacionalne parkove Elvir Klica i direktorica Nevladine organizacije Green Home Nataša Kovačević potpisali su Sporazum o saradnji, danas, 13.05.2019, u Upravi JPNPCG, u Podgorici.

Korisnici usluga nevladine organizacije „Olakšajmo život djeci sa posebnim potrebama“ boravili su proteklog vikanda na Plavskom jezeru.

 U organizaciji DD „Merhamet“ u Rožajama 28. 12. 2018. podijeljeni su novogodišnji poklon paketići mališanima iz porodica u stanju socijalne potrebe.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!