×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 656

NVO „Sjeverna zemlja“ iz Berana i NVO ”Građanska inicijativa mladih” iz Rožaja su kroz projekat “Kompostiraj – profitiraj!” napravili prvi korak ka tome –tj. jačoj svijesti o ekonomskoj vrijednosti kompostiranja.

„Licencirane i kredibilne NVO koje se bave problematikom nasilja u porodici moraju predstavljati pouzdanog partnera Vlade Crne Gore u rješavanju problema nasilja nad ženama i djecom u porodici“, saopšteno je nakon sastanka potpredsjednika Vlade Crne Gore dr Dritana Abazovića sa predstavnicama nevladinih organizacija koje se bave problemom nasilja nad ženama i djecom.

Srijeda, 30 Mart 2022 06:22

Dani Njemačkog jezika u Rožajama

Njemačka služba za akademsku razmjenu (DAAD) i njemački Dom u Crnoj Gori, prvi put organizuju Dane Njemačkog jezika u Rožajama u partnerstvu sa NVU “KARIKA”.

Nevladino udruzenje „Olakšajmo život djeci sa posebnim potrebama “ – Rožaje, koje je osnovano 20. avgusta 2004. godine, je organizacija koja se bavi poboljšanjem položaja djece i omladine sa teškoćama u razvoju i njihovom integracijom u društvenu sredinu.

NVO „Centar kreativnih vještina“ iz Berana realizuje projekat „Mislim i pazim u saobraćaju“.

Rožajska čaršija uoči novogodišnjih praznika neće biti okićena.

Pod sloganom „Naše malo nekome je mnogo“ od 2011. godine u Rožjama djeluje Kulturno-humanitarni centar „Izvor“. Tokom ovog perioda, realizovali su brojne humanitarne akcije, a mnogim ljudima izmamili osmjeh na lice i vratili vjeru u ljude.

Srijeda, 04 Septembar 2019 07:12

Sjever za čistiju Crnu Goru

U okviru kampanje “Sjever za čistiju Crnu Goru“ koju sprovodi nevladina organizacija „Glasnici nade“, danas je u mjestu Bioča sprovedena akcija čisćenja divlje deponije.

Nevladina organizacija „Ikre“ iz Rožaja, u saradnji sa opštinskom Kancelarijom za podsticaj ženskog preduzetništva, sprovodi projekat pod nazivom „Zaustavimo nasilje nad ženama u Rožajama“ koji je finansijski podržan od strane UNDP-a u Crnoj Gori.

Kulturno humanitarni centar „Izvor“ iz Rožaja nastavlja sa sprovođenjem aktivnosti kojima unapređuje životni položaj ljudi kojima je pomoć zajednice neophodna.

Nedjelja, 16 Juni 2019 12:51

"Živite sa nama, a ne pored nas"

Udruženje roditelja djece sa teškoćama u razvoju “Olakšajmo život djeci sa posebnim potebama“ je NVO koja je počela sa radom 20. avgusta 2004. godine u Rožajama.

Kako su i najavili rožajski bajkeri nastavljaju svoju misiju širenja i pokazivanja humanosti na djelu.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!