Presdjednik SO Almir Avdić zakazao je 24. redovnu sjednicu

Na osnovu člana 13 a u vezi sa članom 28 Zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu („Službeni list CG”, broj 75/18), Sekretarijat za uređenje prostora i zaštitu životne sredine Opštine Rožaje

Srijeda, 15 Decembar 2021 14:58

Predstavnici IOM-a boravili u Rožajama

Šef Kabineta predsjednika Opštine Emir Kuč primio je danas šeficu kancelarije Međunarodne organizacije za migracije (IOM) u Crnoj Gori, agencije Ujedinjenih nacija Dušicu Živković i njenu saradnicu Marinu Stojanović koje su boravile danas u radnoj posjeti Opštini Rožaje.

Opština Rožaje sprovodi aktivnosti na izradi Lokalnog plana socijalne i dječje zaštite. Sa ciljem prepoznavanja prioriteta u ovoj oblasti, te bolje procjene potreba za uslugama iz socijalne i dječje zaštite od strane ranjivih kategorija, pripremili smo anketu namijenjenu građanima, organizacijama koje se bave pružanjem usluga socijalne i dječje zaštite i udruženjima ranjivih kategorija.

Na osnovu člana 14 a u vezi sa članom 28 Zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu („Službeni list CG”, broj 75/18), Sekretarijat za uređenje prostora i zaštitu životne sredine Opštine Rožaje

Subota, 13 Novembar 2021 16:37

Predsjednik Husović danas u Biševu

Predsjednik Opštine Rahman Husović posjetio je danas u pratnji svojih saradnika Biševo gdje je razgovarao sa mještanima te mjesne zajednice.

Ponedjeljak, 08 Novembar 2021 13:50

Pohvale za rad lokalne samouprave

Predjednik Opštine Rahman Husović susreo se danas sa prof. dr Muamerom Kalićem, predjednikom Saveza dijaspore i iseljenika Crne Gore.

FB IMG 1636379343830

Javna rasprava povodom razmatranja Nacrta odluke o budžetu Opštine Rožaje za 2022. godinu zakazana je za 19. novembar 2021. godine, sopštili su iz Sekretarijata za finansije i ekonomski razvoj Opštine Rožaje.

Predsjednik SO, Almir Avdić u pratnji sekretara SO Amera Dacića i menadzera Opstine, Mirsada Džudževića posjetio Grad Novi Pazar i Opštinu Tutin, gradonačelnika N.Pazara g-dina Nihada Biševca, predsjednika Tutina, Saliha Hota, predsjednice SO, Fazila Ferizović Berović.

Na osnovu člana 13 a u vezi sa članom 28 Zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu („Službeni list CG”, broj 75/18), Sekretarijat za uređenje prostora i zaštitu životne sredine Opštine Rožaje

Centralna rasprava na nacrt Odluke o utvrđivanju akustičkih zona na teritoriji opštine Rožaje održaće se danas, 03.11.2021. godine u sali Narodne biblioteke, sa početkom u 12:00h.

 
Meštani naselja Seošnica dobili su asfalt nakon inicijativa prema lokalnoj samoupravi koje su, kako kažu, trajale 30 godina.
X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!