Naša čestitka voljenom gradu se ne uklapa u standardizovan kliše o Rožajama kao primjeru multietničnosti, međuvjerskog sklada i tolerancije iz prostog razloga što se te stvari ovde ne ističu, već podrazumjevaju vjekovima unazad.

Na osnovu člana 24 stav 5 a u vezi sa članom 28 Zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu („Sl. list CG“, br. 75/18), Sekretarijat za uređenje prostora i zaštitu životne sredine Opštine Rožaje

                                                                                                                                         OBAVJEŠTAVA

                                                                                                                                    zainteresovanu javnost

Na osnovu člana 14 a u vezi sa članom 28 Zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu („Službeni list CG”, broj 75/18), Sekretarijat za uređenje prostora i zaštitu životne sredine Opštine Rožaje

Centralna javna rasprava povodom izrade izmjene i dopune Odluke o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta održana je danas u maloj sali Centra za kulturu Rožaje.

Na osnovu člana 17, 18, 19, 20, 21, 22 i 23 Odluke o javnim priznanjima i nagradama opštine Rožaje („Sl. list CG- opštinski propisi“, br. 34/19), Žiri za dodjelu nagrade „30. septembar“ za 2021.godinu, raspisuje

JAVNI POZIV ZA DODJELU NAGRADE „30. SEPTEMBAR“ ZA 2021.GODINU

Predsjednik Opštine Rahman Husović obišao je sa saradnicima mjesnu zajednicu Bać.
Predsjednik Opštine Rahman Husović obišao je danas u pratnji svojih saradnika naselje Šušteri i sa mještanima razgovarao o budućim ulaganjima u tom dijelu opštine koji posjeduje izuzetne turističke potencijale.

Na osnovu člana 9 stav 1 tačka b Zakona o potvrđivanju Sektorskog sporazuma između Vlade Crne Gore i Evropske komisije kojim se utvrđuju pravila za upravljanje i sprovođenje finansijske pomoći Unije Crnoj Gori u okviru Instrumenta pretpristupne podrške za oblast politike „Poljoprivreda i ruralni razvoj” (IPARD) („Službeni list Crne Gore-Međunarodni ugovori“, broj 2/16, 2/21) i člana 27 Uredbe o realizaciji i postupku korišćenja sredstava iz Instrumenta pretpristupne pomoći Evropske unije (IPARD II program) („Službeni list Crne Gore“, br. 16/16, 4/18, 11/18, 46/19,8/20, 19/20 i 43/21, 60/21), Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Direktorat za plaćanja, objavljuje

Ponedjeljak, 05 Juli 2021 09:11

Zakazana 22. sjednica SO Rožaje

22. Sjednica Skupštine opštine Rožaje  održaće se 15.07.2021. godine (četvrtak), sa početkom u 11 časova.

Skupštine opštine Rožaje poziva nevladine organizacije sa sjedištem u Rožajama, da podnesu prijave za učešće u radu XXII sjednice Skupštine opštine Rožaje, koja je zakazana za 15. 07. 2021. godine, (četvrtak) sa početkom u 11:00 časova, u velikoj sali JU Centar za kulturu.

Predsjednik Opštine Rahman Husović i predsjednik Skupštine opštine Almir Avdić primili su poslanicu u parlamentu Kosova Dudu Balje, zamjenika ministra u vladi te države Almira Veliju i njihove saradnice Fikretu Radončić i Hajru Škrijelj.

 

radio logo

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!