×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 656

Turski privrednici su pokazali veliko interesovanje za nove investicije u Crnu Goru koju vide kao atraktivnu destinaciju, saopšteno je tokom zvanične posjete delegacije Ministarstva ekonomskog razvoja Turskoj.

Danas je u Budvi počela treća Međunarodna konferencija o vodama – Crna Gora koju organizuje Zajednica opština i Udruženje vodovoda Crne Gore.

Skupština Kosova danas je usvojila Rezoluciju o osudi genocida u Srebrenici uoči 11. jula, odnosno 26. godišnjice najvećeg zločina na tlu Evrope još od Drugog svjetskog rata.

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović sastao se danas u Podgorici sa ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država Džudi Rajzing Rajnke.

Na Infektivnoj klinici Kliničkog centra Crne Gore za život se bori osam pacijenata zaraženih virusom korona, kazala je doktorica Danijela Stojanović. Ističe da su kapaciteti oba odjeljenja popunjena, a da se u posljednje vrijeme javlja sve veći broj pacijenata kojima je neophodno bolničko liječenje.

‘Quo vadis, Aida?’ Jasmile Žbanić među 15 je filmova koji su ušli u uži izbor za najbolji film van engleskog govornog područja.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je ministra vanjskih i evropskih poslova Republike Slovačke Ivana Korčoka koji boravi u posjeti Crnoj Gori.

Povodom organizovanog putovanju na Žabljak sto trideset učenika JU SMŠ „Bratstvo-jedinstvo“ u Ulcinju, koji su po povratku smješteni u samoizolaciju, Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta je u obavezi da saopšti da za ovakvo putovanje nije dalo dozvolu, niti se Škola zvanično obraćala ovim povodom.

Vlada Crne Gore je donijela Odluku o izmjeni Odluke o Nacionalnom savjetu za borbu protiv korupcije na visokom nivou.

Baštiniti kulturu sjećanja na žrtve holokausta, znači ne zaboravljati sve nevino stradale žrtve, ali i čuvati pouku i poruku da se isti više nikada i nikome ne ponovi, saopšteno je iz Bošnjačke stranke povodom 27. januara, Međunarodnog dana sjećanja na holokaust i sprječavanje zločina protiv čovječnosti.

Međunarodni dan sjećanja na žrtve Holokausta prilika je da odamo počast milionima nedužnih ljudi, koji su stradali samo zbog toga što su bili drugačiji.

Potpredsjednik Vlade, dr Dritan Abazović, zakazao je sastanak sa najvećim crnogorskim privrednicima za ponedjeljak, 25. januar 2021. godine sa početkom u 10.00h, u vili „Gorica“.

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!