Predsjednik Vlade Dritan Abazović putuje sutra u zvaničnu posjetu Beogradu nakon što je prije dva mjeseca izabran na tu funkciju.

Premijer Crne Gore Dritan Abazović kazao je na sastanku u Privrednoj komori da su svi privrednici u proteklih 50 dana nove Vlade naišli na otvorena vrata i to će biti odnos i u narednom periodu. 

POSLANIČKO PITANJE

Šta će Vlada Crne Gore i Vi lično uraditi, u narednom periodu, na polju intenziviranja procesa evropskih integracija, Čiji je zastoj bio evidentan?

26.05.2022. godine v.d. pomoćnika direktora Uprave za saradnju sa dijasporom – iseljenicima Arben Jakupi, imao je sastanak sa g. Marinkom Ćulafićem, predsjednikom Zajednice Crnogoraca Albanije, iz Elbasana. 

Saopštenje o kadrovskim pitanjima sa 5. sjednice Vlade:

Četvrtak, 26 Maj 2022 06:26

Skupština izglasala rebalans budžeta

Skupština Crne Gore usvojila je juče izmjene i dopune Zakona o budžetu Crne Gore za 2022. godinu, pa će plate, penzije i socijalna davanja u junu biti isplaćeni na vrijeme.

„Crna Gora ulaže maksimalne napore da se na Zapadnom Balkanu promoviše politika regionalne saradnje, pomirenja, suživota, bolje ekonomske povezanosti", konstatovano je prilikom bilateralnog susreta predsjednika Vlade Crne Gore dr Dritana Abazovića i predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Korisnici elektrodistributivnog sistema su u aprilu preuzeli ukupno 231.008.193 kWh električne energije, što je za deset odsto manje u odnosu na martovsku potrošnju i četiri odsto više u odnosu na energiju preuzetu tokom istog perioda prethodne godine.

"Podsticaj za zapošljavanje" naziv je konkursa koji je raspisan od strane Zavoda za zapošljavanje. 

 

radio logo

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!