Mizogene, seksističke i nacionalističke izjave odavno su postale manir ove vlasti, Vlade i njenih funkcionera i službenika, poručila je Kenana Strujić-Harbić, poslanica Bošnjačke stranke.

Screenshot 20220113 205724 Samsung Internet

Aktuelna vlada dobila je jasnu poruku da je njeno vrijeme isteklo, a manjinska vlada je realnost za sve one koji žele dobro Crnoj Gori, poručio je lider Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović. On misli da posljednje izjave čelnih ljudi vladajuće koalicije jasno govore da su oni spremni da pokrenu pitanje nepovjerenja Vladi. Pozvao ih je da to i učine.

Bošnjačka stranka podržava granice Bosne i Hercegovine, koje je propisao Dejtonski sporazum, kao i cjelovitost, integritet i suverenost države BiH, kazao je Jasmin Ćorović, potpredsjednik Bošnjačke stranke.

Utorak, 11 Januar 2022 08:48

Podrška SDP-a suverenoj i cjelovitoj BiH

Socijaldemokratska partija (SDP) snažno podržava cjelovitost, suverenost i integritet susjedne i prijateljske Bosne i Hercegovine, kao najbitniji preduslov za regionalnu stabilnost i mir, poručeno je iz te stranke.

Lider Bošnjačke stranke i potpredsjednik Skupštine Crne Gore Ervin Ibrahimović, uputio je pismo ambasadoru Francuske u Crnoj Gori Kristijanu Timonijeu.

Bošnjačka stranka najoštrije osuđuje govor mržnje i uvrede koje je osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj izrekao u prethodna dva dana, govoreći o Crnogorkama, Cetinjankama i poslanici SDP-a Draginji Vuksanović-Stanković, kazao je portparol BS Adel Omeragić.

U Rožajama je održana 5. Opštinska izborna Skupština Bošnjačke stranke Rožaje, na kojoj su delegati izabrali novi saziv Opštinskog odbora. Izabran je 81 novi član OO, među kojima je značajan broj novih članova, koji do sada nisu bili u organima partije.

Bošnjačko vijeće u Crnoj Gori, najoštrije je osudilo nacionalističku harangu protiv multetničkih Pljevalja i bošnjačkog naroda u toj opštini.

Memorandum o saradnji dijela partija iz vasti i predstavnika manjinskih naroda korak je ka pomirenju Crne Gore i ka udruživanju svih kvalitetnih potencijala na platformi evropskog i građanskog koncepta, gdje su svi koji dijele ove vrijednosti dobrodošli, kazao je predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović u emisiji "Akcenti" na Televiziji Crne Gore (TVCG).

Ružne scene i nemili događaji iz Pljevalja proizvod su 30. avgusta prošle godine i smjene vlasti koja je dovela do identiteske promjene u Crnoj Gori, ocijenio je Mirsad Azemović iz Bošnjačke stranke, u emisiji “Presing” Gradske televizije.

Novoizabrani predsjednik Opštinskog odbora Bošnjačke stranke u Rožajama Mirsad Nurković danas je primio dužnost od Huseina Kurtagića, koji je funkciju predsjednika rožajskog odbora BS-a obavljao u toku protekle dvije godine.

 

radio logo

X

!!!!!

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova podataka sa web sajta „Radio Rožaje" ili članaka objavljenih na ovom web sajtu (uključujući dokumenta, fotografije i sl.), bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično djelo!